Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

VOT #61

naslov-na-blogu-vot-61
  • Takole pa ste dočakali nov VOT :) Po malce premora sem se zopet lotila snemanja video posnetkov in kar nekaj jih že čaka na obdelavo, tako da novi pridejo zelo kmalu :) Se ti pa tudi opravičujem, da je bilo potrebno toliko časa čakati na "naše" popularne VOT-e... Ampak mislim, da je boljše tako, ker bodo sedaj nastajali veliko boljši vodiči kot bi sicer, če tega premora ne bi bilo :)
  voscilnica-hvala-z-metuljem-in-akvarelno-tehniko-lezece-podpis  
  • Če me spremljaš tudi na naši FB strani, potem si tale video posnetek že nestrpno pričakovala :) Samega opisa, kako sem voščilnico izdelala tule ne bom pisala, ker je zelo lepo prikazan v samem video vodiču, bi ti pa vseeno zaupala, kako sem prišla na idejo, da voščilnico izdelam tako :)
  voscilnica-hvala-z-metuljem-in-akvarelno-tehniko-podpis  
  • Ko sem videla šablonico sem se v trenutku zaljubila vanjo... Le kako se ne bi kajne :) Takoj sem vedela, da bom nekaj delala z distressi, nisem pa točno vedela kaj... Potem pa sem na youtubu gledala en vodič, ko sem ob strani zagledala ozadje, ki je narejeno s to tehniko, kot moje... In takoj mi je šinila ideja v glavo, kako si želim, da moja voščilnica s to čudovito šablonico izgleda :)
 
  • Ok sedaj pa te kar lepo vabim h ogledu tega video posnetka :)
   
  • Upam, da ti je današnja voščilnica všeč, in da tudi sama poskusiš to tehniko. Res je čisto preprosta in kot sem že rekla v video vodiču, vaja dela mojstra in če delaš z distressi se "napako", ki to seveda ni, lahko vedno popravi :) Želim ti čudovit dan še naprej. Pozdravček in objemček,
podpispripomocki-za-izdelavo-voscilnice

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj