Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

VOT #63

naslov-na-blogu-64
  • Jeeeej!!! Super novica :) Video vodiči VOT so nazaj :) Ja točno tako :) Vsak torek se bomo sedaj družile ob gledanju video vodičev za izdelavo voščilnice :) Jaz se že zelo veselim, kaj pa ti?
  bozicno-novoletna-voscilnica-vile-podpis  
   • Danes ne bom nič kaj preveč filozofirala in na dolgo in široko pisala :) Mi je pa voščilnica zelo pri srcu in sem zelo uživala ob njeni izdelavi :) Te zanima kako sem jo izdelala? Potem si hitro poglej  spodnji video, ki sem ga pripravila zate :)
   
   • Upam, da ti je všeč video, ki sem ti ga pripravila :) Sedaj pa bi ti zaupala še nekaj :)
  bozicno-novoletna-voscilnica-vile-lezece-podpis  
   • V štampiljke zimske vile sem se zaljubila v trenutku ko sem jih zagledala :) In tako sem jih vzela v roke in jih s pomočjo MISTI-ja odtisnila na akvarelni papir, kar nekajkrat, moram priznati :) Nato sem vzela moje distress markerje, si na računalniku naštimala nadaljevanko Gillmore Gilrs in začela z barvanjem vseh 20 vil :)
  bozicno-novoletna-voscilnica-vile-blizje-podpis  
   • Potem pa sem te vile še izrezala s pomočjo pripadajočih rezalnih šablonic. In tako so potem vile počivale kakšen dan ali dva, predno sem se odločila kako jih želim uporabiti na voščilnici :) No kot lahko vidiš, mi jih je ostalo še kar nekaj :) Tako da tudi te pridejo na vrsto, vendar ob kakšni drugi priložnosti :)
  bozicno-novoletna-voscilnica-vile-tloris-podpis  
   • Na tak način se pogosto zaposlim pred TV-jem oz. v mojem primeru pred računalnikom :) Nekako ne morem samo gledati nadaljevank ali filmov in poleg ne početi nič :) No pa še pobarvane izrezke imam tako vedno pri roki, ko je potrebno pripraviti voščilnico na hitro :) Kar dobra ideja, se ti ne zdi?
 
   • Ok, sedaj pa se bom za danes poslovila in se vidiva zopet v petek na mojem Youtube kanalu, kjer te bo čakal nov video Vikend nasvet iz rokava :) Do takrat pa te prav lepo pozdravljam. Pozdravček in objem,
  podpispripomocki-za-izdelavo-voscilnice

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj