Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

VOT- dva videa in kar nekaj novih tehnik :)

Živjooooo... Sedaj se pa že kar lep čas nismo ne videli ne slišali... Prejšnji teden, mi jo je malo zagodla tehnika in zato ni bilo videa iz serije VOT, ampak se ti bom pa zato danes oddolžila, saj sem ti pripravila kar dva videa v katerih se skriva kar nekaj tehnik... Ampak tudi danes ni šlo vse gladko, tokrat pa nam jo je malo zgodno vreme in elektrika... Ampak bolje pozno kot nikoli pravijo :)

voscilnica-za-rojstni-dan-1

V prvem videu ti pokažem zelo popularen ombre efekt, ki sem ga tokrat uporabila na temle lušnem napisu, ki je čisto pravšnji za ta efekt. Dodala sem še rožico in v njeno sredino še zlate perlice. Pa te kar vabim, da si pogledaš spodnji filmček :)

http://www.youtube.com/watch?v=HfpVQThNup8

V drugem filmčku pa sem pripravila tehniko delnega embosiranja s pomočjo embosing srajčke in kako doseči, da se ti ne odtisne rob srajčke. Poleg tega pa je notri zajeto tudi hitro barvanje z distress markerji.

voscilnica-z-delnim-embosiranjem

Pa te vabim, da si ogledaš še filmček, da ne bom s pisanjem "preveč" izdala :)

http://www.youtube.com/watch?v=WD-dCCkZiGE&feature=youtu.be

Torej kaj praviš, sem se ti oddolžila za prejšnji torek? Jaz srčno upam da ja :) Do naslednjič te zeloooo lepo pozdravljam in upam, da ti tole vreme ne dela prevelikih težav :)

Aia še to... Tako kot vedno, ti tudi tokrat čisto spodaj prilagam slike do vseh izdelkov, ki sem jih uporabila tokrat v obeh filmčkih. Če želiš kakšen izdelek videti bolj podrobno, pa samo klikni na slikco in te bo popeljajo na stran z izdelkom.

No sedaj pa res lepo se imej in čaw čaw :)

podpis

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj