Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Življenje polno ljubezni

roza-stampiljka-zivljenje-polno-ljubezni  

Kakšno bi bilo življenje brez ljubezni? Če sem iskrena si nočem niti predstavljati :) Zato verjetno ni čudno, da sem kar precejšnja ljubiteljica porok.

  Porocna-voscilnica-zivljenje-polno-ljubezni  

Današnja voščilnica ima zelo podobno postavitev kot voščilnica v tej objavi... A ker sem zamenjala kar nekaj elementov in dodala malce več barve, izgleda tale voščilnica precej drugače... Se strinjaš z menoj?

Tokrat sem napis iz nove 7 dots kolekcije odtisnila z novo Delicata Rose gold blazinico in z isto blazinico sem potem tudi senčila robove same osnove za voščilnico. Srčki na valovitev pravokotniku pa so narejeni z rose gold embosing prahcem.

  Porocna-voscilnica-zivljenje-polno-ljubezni-napis  

Da bo napis malce bolj izstopal in prišel do izraza, sem ga s 3D penco malce dvignila. Tako pa je voščilnica dobila tudi malo več globine. Sicer tukaj nisem imela namena dodajati rožic, a bi bila potem voščilnica preveč pusta in prazna.

 

Tokrat pa sem rožice odtisnila z različnimi blazinicami. Roza je v Altenew blazinica, marelična je navadna Distress blazinica in krem je Distress Oxide blazinica. Tako da dobiš malce občutka, kako sem med seboj razlikujejo njihovi odtiski.

  Porocna-voscilnica-zivljenje-polno-ljubezni-polozno  

In tadam... Voščilnica je gotova... Meni je zelo zelo simatična. Kakšna se zdi pa tebi?

 Za danes se poslavljam... Se vidiva zopet jutri z novo voščilnico narejeno s pomočjo poročne kolekcije 7 dots. Želim ti čudovit, zabaven in ustvarjalen dan in ti pošiljam veliiiiiiiiik objem in koš poljubčkov! Xoxo

  podpis   

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj