Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

VOT #10 ali "prva" letošnja velikonočna voščilnica

Heeeej :) Zopet je teden na okoli in zopet čas, da se ti malo oglasim z novim videom :) Prejšnji teden je bil precej "napet" če lahko tako rečem, saj pri Mavelu.com pripravljamo kar nekaj novosti... Ena od teh je ugledala luč sveta včeraj pozno zvečer, ostale pa pridejo tekom meseca marca :) Po pravici povedano se jih že kar veselim in mislim, da bodo tudi tebi všeč :)

Tokratna novost na Mavelu.com je komplet za izdelavo voščilnic. Vsak mesec ti bom pripravila nov komplet, stari pa bo na voljo do razprodaje zalog, tako da lahko da komplet poide že v nekaj dneh, lahko pa se tudi prenese naprej v naslednji mesec. Prav tako ti bom za vsak komplet pripravila tudi nekaj vzorčkov voščilnic in vsaj en video vodič z voščilnico...

slika-podpis

In v tokratnem VOT-u ti pokažem kaj vse komplet vsebuje in seveda vodič do voščilnice narejene s pomočjo kompleta. Voščilnica je moja prva velikonočna voščilnica, ki sem jo pripravila letos... Ok če ne šteješ velikonočne voščilnice, ki sem jo pripravila pri predstavitvi setov štampiljk Aleluja.

komplet-za-izdelavo-voscilnic-marec

Sedaj pa te kar vabim, da si video kar pogledaš :)

http://www.youtube.com/watch?v=Glve6GPy2Yo

Tako kot vedno pa sem ti tudi tokrat pripravila seznam pripomočkov uporabljenih za izdelavo voščilnice, ki ga najdeš čisto na dnu objave. In če si želiš kakšen pripomoček pogledati bolj podrobno, lahko klikneš na slikco in povezalo te bo direktno na stran z izdelkom, kjer najdeš več informacij o njem:)

Do naslednjič se imej kar se da lepo in uživaj v sončku ki nas obdaja :)

Pozdravček,

podpis

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj