Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

VOT #17

Poročna voščilnica s srčkom iz rožic

  • Danes sem se odločila, da naredim eno voščilnico, pri kateri ne potrebuješ veliko pripomočkov za ustvarjanje in si jo lahko naredi praktično vsak. Potrebuješ v bistvu le papir, lepilo in pa luknjač v obliki rožice. Ker je moje risarsko znanje precej pomankljivo, saj so me očitno spustili, ko so delili ta talent :) Ko je treba kaj narisati s pomočjo programa na računalnik še gre, ko pa je treba kaj več risati na roko, pa se jaz raje poslužim pripomočkov, ki jih imam doma in tako sem se tudi tu poslužila rezalne šablonice, le da je tokrat nisem uporabila za rezanje, ampak sem jo samo obrisala. Čeprav bi srček v končni fazi lahko tudi izrezala in nanj lepila rožice. Tega se v bistvu lahko poslužiš, če imaš težavo, ko moraš kakšno štampiljko odtisniti na sredino, saj je lažje štampiljko najprej odtisniti in potem odtisek centrirati s pomočjo šablonice, ker je več maneverskega prostora, kot če to narediš obratno.
porocna-voscilnica-s-srckom-iz-rozic-podpis
  • Čeprav mogoče na prvi pogled izgleda sama izdelava voščilnice precej zamudna, temu ni tako, saj rožice relativno hitro izsekaš, posenčiš in embosiraš ter potem zalepiš na voščilnico. Ker pa so rožice precej občutljice pa ti res predlagam, da voščilnico namesto v navadno kuverto pospraviš v 3D kuverto ali škatlico, ki si ju lahko narediš s pomočjo plošče za izdelavo kuvert. OK! Sedaj te pa res lepo vabim h ogledu videa, ki sem ti ga pripravila.
  • Kot vedno pa te tudi tokrat čisto na dnu objave čaka seznam uporabljenih pripomočkov. Če te kateri malo bolj zanima, pa samo klikni na sličico in povezalo te bo na stran z izdelkom.
 
  • To je za danes vse iz moje strani. Do naslednjič se imej kar se da lepo in uživaj v ustvarjanju. Pozdravček,
podpis

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj