Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

VOT #18 ali Shaker voščilnica

Voščilnice ob torkih - Shaker voščilnica

  • Hej... Današnja objava je malo pozna. Priznam, da sem kolebala med tem ali danes naredim svojo objavo za VOT ali jo združim z delavnico Plastične Stencil Šablonice? No na koncu sem se odločila da naredim svojo objavo in tako je nastala shaker voščilnica oz. voščilnica, ki ima v okvirčku skrite okrogle ploščate perlice (sequins) in ko jo potreseš se perlice v notranjosti premikajo.
 
  • Seveda nisem mogla mimo tega, da uporabim stencil šablonico (btw v njih sem se naravnost zaljubila), in tako je nastala rožica v nostranjosti okvirčka. Za senčenje sem uporabila HA barvne blaznice, lahko pa uporabiš katerekoli ki jih imaš doma.
voscilnica-shaker-z-rozicami-podpis
  • Za izdelavo okvirčka sem uporabila 3D penco v obliki traku, ker je tako najlažje izdelati okvirček, skozi katerega ne bo ušla nobena perlica. Če doma nimaš penastega traku, pa lahko uporabiš 3D kvadratke, katere pa lahko postaviš toliko narazen, kolikor je široka perlica (no ja malo manj razmaka mora biti, če jih ne želiš izgubljati).
 
  • Ok sedaj pa te prav lepo vabim h ogledu današnjega videa v okviru tokratnjega VOT-a :)
  • Čisto na koncu objave pa te čaka še seznam vseh uporabljenih izdelkov. Če te kateri malo bolj zanima klikni na slikco in povezalo te bo na stran z izdelkom.
voscilnica-shaker-z-rozicami-2-podpis
  • Za danes je to iz moje strani vse :) Upam, da sem te pritegnila, da tudi ti poskusiš z izdelavo podobne voščilnice.
podpis

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj