Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

VOT # 23

Nogometna voščilnica za rojstni dan

  • Sicer  nisem neka ogromna navdušenka nad nogometom, sem pa v svojih srednješolskih letih marsikateri odmor med učnimi urami prebila s fanti na igrišču ob igranju nogometa (moja specialtita so bili goli - no pa nisem bila v napadalni postavi ampak sem bila kar golmanka :)) In tako seveda ne morem mimo letošnjega svetovnega prvenstva v Braziliji :)
nogometna-voscilnica-za-rojstni-dan-podpis  
  • Za tokratno voščilnico v okviru serije Voščilnice ob torkih sem si za inspiracijo vzela simpatičnega pasovca, ki je maskota letošnjega svetovnega nogometnega prvenstva. Pri njem sem črpala barvno kombinacijo, ki se je drugače gotovo ne bi lotila in pa seveda žogo, ki je okrogla :)
maskota-za-sv-prvenstvo  
  • Pripravila sem ti kratek video vodič, kako je sama voščilnica nastajala in te kar vabim, da si ga ogledava :)
  • Upam, da bo tudi tebi moja voščilnic služila kot inspiracija :) No pa naj čisto za konec povem še nekaj o inspiraciji... Inspiracija pomeni, da iz izdelka vzameš nekaj kar te je pritegnilo in to uporabiš na svojem izdelku v malo drugačni luči. Kot inspiracija pa ti lahko služijo čisto vse stvari, ki nas obdajajo. In celo dogodki in čustva... Tako kot sem recimo iz tega pasovca vzela barve in pa seveda okroglo žogo :) Če dobro pogledaš, pa je tudi napis vse najboljše pobarvan kot bi bil žoga (in ker so same črke pri napisu bolj zaobljene in tako bolj podobne žoge, sem tudi izbrala za to voščilnico).
  • Za danes je to iz moje strani vse :) Oglasi se tudi jutri, ko ti pripravljam nekaj novega, pa tudi Maja ima zate pripravljen čudovit izdelek :) Več o tem pa jutri :)
 
  • Pozdravček in en čudovit dan še naprej ti želim,
podpis  
  • In seveda še seznam vseh uporabljenih izdelkov. Če te kakšen še posebej zanima samo klikni nanj in povezalo te bo na stran kjer je predstavljen.

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj