Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

VOT #29

voscilnica-za-rojstni-dan-rozica-v-loncku-uvodna-slika  
  • Ta vikend smo dobili čisto nove in sveže Memorybox šablonice in kako bi se človek lahko uprl taki lepoti :) Kaj šele ustvarjalka :) Sicer so mi bolj v učke padle božično novoletne, ampak ker je do božiča še kar nekaj časa sem se lotem "lotila" tele simpatične šablonice z rožicami v lončku :)
 
  • Prvotno je šablonica narejena tako, da uporabiš samo obrise, ampak jaz ponavadi pri takih šablonicah uporabim tudi tiste negativne delčke, ker se mi zdi sam izrezek tako lepši in bolj bogat :) Sigurno te že zelo zanima kako je voščilnica nastajala, kajne? Potem te kar vabim, da si skupaj pogledava spodnji video, ki sem ti ga pripravila :)
        voscilnica-za-rojstni-dan-rozica-v-loncku-podpis  
  • Sam izrezek bi lahko uporabila tudi brez opisa, vendar se mi zdi, da da tisto piko na i in poveže voščilnico v neko celoto :) Tudi pri ozadju sem precej razmišljala ali bi uporabila embosirno srajčko ali pa štampiljko za ozadje... No na koncu sem se odločila za nevtralne in vedno aktualne pikice (oz. embosirno srajčko s pikicami :))
  voscilnica-za-rojstni-dan-rozica-v-loncku-lezece-podpis  
  • Tako to je iz moje strani za danes vse, želim ti en čudovit preostanek dneva in te do naslednjič prav prisrčno pozdravljam.
  banner-za-izdelke podpis

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj