Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

VOT #30

VOŠČILNICA ZA ROJSTNI DAN S PIKICAMI

 
  • Prejšnji ponedeljek sem ti razkrila skrivnost, kako najlažje odtisniti velike štampiljke... Danes pa sem se igrala z eno večjo štampiljko v katero sem se čisto zaljubila, ko sem jo videla na enem od tujih blogov (pa se žal ne spomnim več točno kje). In obljubim da v prihodnjih dneh pokažem še kakšen izdelek z njeno pomočjo :) Malo sem se poigrala z barvami in pa odličnimi metalnimi papirji... tokrat sem uporabila papir v srebrni barvi, obstaja pa še kar nekaj drugih barv :)
  voscilnica-s-pikicami-za-rojstni-dan-mavelu-podpis  
  • V spodnjem videu ti razkrijem, kako sem naredila te večbarvne pikice in kako sem sestavila napis vse najboljše na tagcu :) In te kar vabim, da si ga skupaj ogledava :)
   
  • Najprej sem na tagcu hotela uporabiti samo negativ izrezka vse najboljše, vendar sem si potem premislila in prilepila še pozitiv in mislim, da pride veliko bolje do izraza, kaj pa ti praviš?
  voscilnica-s-pikicami-za-rojstni-dan-mavelu-blizu-podpis  
  • Iz moje strani je to vse, upam, da ti je voščilnica všeč in da se tudi lotiš izdelave kakšne podobne :) Do naslednjič pa te prav lepo pozdravljam :)
 
  • p.s.: Me pozabi se jutri oglasiti na našem blogu, ko začenjamo s čisto novim izzivom :) Kakšnim pa ti razkrijem jutri :)
  banner-za-izdelke     podpis

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj