Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

VOT #31

prva-slika-vot-31

 
  • Jaz sem se čisto zaljubila v tele metalne papirje in tako sem danes uporabila njihovo zlato različico. Poleg tega pa sem uporabila tudi meni po novem najljubšo štampiljko za ozadje in pa eno izmed najljubših Cottage cutz rezalnih šablonic. In nastala je tale simpatična voščilnica ob rojstvu otroka.
 
  • Odločila sem se za nevtralno barvno kombinacijo, saj ne vem ali bo otroček punčka ali fantek. V bistvu zeleno rumeno kombinacijo kar precej rada uporabljam pri izdelavi otroških voščilnic :)
  voscilnica-za-novorojencka-blizje-podpis  
  • Samo ozadje na voščilnici sem izdelala na enak način kot prejšnji teden. Sem pa namesto »dye« blazinic uporabila pigmentne in pride prav tako zelo lepo do izraza… Ker seveda tudi tokrat nisem našla pravega odtenka zelene barve, sem si spodnji papirček naredila kar sama :) Kako sem ga izdelala, pa lahko preveriš v videu, ki sem ti ga pripravila.
   
  • Šablonico s pikicami sem izrezala 2x, enkrat v zlati barvi in drugič kar iz papirčka, na katerega sem delala ozadje s pikicami. Ker sem si papirček odrezala v pravilnih merah, sem se na tak način izognila računanju in merjenju, saj sem zelo hitro dobila iz enega papirčka tri, ki pa lepo pašejo en poleg drugega in so ravno prav veliki za mojo osnovo za voščilnico.
  voscilnica-za-novorojencka-podpis  
  • Pripravila pa sem tudi notranjost in sicer na zelo podoben način kot zunanjost voščilnice, da se med seboj lepo skladata oz. sta povezani.
  voscilnica-za-novorojencka-notranjost-podpis  
  • Iz moje strani je to za danes vse. Do naslednjič se imej kar se da lepo in uživaj :) Pozdravček,
  banner-za-izdelke

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj