Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

VOT #32

naslovna-fotografija-dan-32

  • Že lep čas nisem ustvarjala s kompletom štampiljk Cvetoč rojstni dan in tako sem se danes odločila, da jih zopet malo bolj konkretno uporabim :) Meni osebno so res čudovite in tako vsestransko uporabne :) Poleg tega pa nikoli ni preveč rožic :) Se strinjaš?
 
  • Izdelala sem asimetrično voščilnico. Res so mi zelo pri srcu, zato sem bila še toliko bolj vesela šablonice, ki mi jo pomaga narediti... Tudi tokrat sem jo uporabila, si izrezala motiv in začela z odtiskovanjem različnih štampiljk iz tega kompleta. Kako sem se lotila izdelave voščilnice, pa lahko izveš v videu, ki sem ti ga pripravila in te kar vabim, da si ga ogledaš.
   
  • Za malo bolj razgiban videz, sem nekaj rožic izrezala s šablonicami, ki so oblikovane ravno za te štampiljke in jih prilepila s 3D blazinicami.
  asimetricna-voscilnica-z-rozicami-lezeca-podpis  
  • Prav tako sem s 3D penco prilepila sam asimetričen izrezek na osnovo za voščilnico. Ker sem se kar navadila na slovenske napise in ker kar ne morem brez njih, sem na sredino odtisnila še napis vse najboljše in vošilnica je končana :)
  asimetricna-voscilnica-z-rozicami-podpis  
  • Upam, da ti je bila všeč in da se tudi ti lotiš njene izdelave :) Do naslednjič te prav lepo pozdravljam,
  banner-za-izdelke

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj