Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

VOT #33

naslov-vot-33
  • Čeprav nerada moram vseeno priznati, da imam zadnje čase kar malce pomanjkanje ustvarjalnega navdiha in ko sem se morala včeraj usesti za mojo ustvarjalno mizo sem precej časa razmišljala, kakšno voščilnico naj tokrat pripravim za VOT… In ker ideje kar nisem dobila, sem pa bila malce prelena, da bi se sprehodila do računalnika in malce pobrskala po netu, sem se ozrla po policah in zagledala stencil šablonice, ki jih nisem uporabljala že celo večnost :) Takoj sem jih vzela v roke in si rekla, da moram narediti nekaj z njimi. In kaj sem našla? Še zapakirano šablonico od Hero Artsa in takoj sem vedela, da jo želim uporabiti.
  cik-cak-voscilnica-za-malcka-podpis  
  • Potem pa sem gledala svojo embosirno pasto in razmišljala, ali se mi da sploh čakati, da se posuši. In na koncu sem se ozrla še po moji zbirki distress blazinic in se odločila za tri nežne barve (roza, rumeno in modro). Vzela v roke aplikator s penco in začela z izdelavo ozadja. Kako točno sem ga naredila, pa si lahko pogledaš v video vodiču, ki sem ti ga pripravila. In te kar vabim, da si ga skupaj pogledava :)
   
  • Ko sem imela samo ozadje narejeno in ker je bilo tako zelo nežno sem se odločila, da bom naredila voščilnico za malčka. Še vedno pa sem si želela, da do izraza pride ozadje, ki mi je zelo priraslo h srcu in ga bom še izdelala :) Tako da sem dodala samo še skromen banerček z napisom v črno beli kombinaciji, ter lušne copatke, ki so narejeni s pomočjo šablonice Cottage Cutz. Razmišljala sem o barvi, ampak na koncu sem se odločila, da še najlepše do izraza pridejo v beli barvi, sem pa vseeno dodala malo zlate barve s pomočjo zlatega Wink of Stella markerja.
  cik-cak-voscilnica-za-malcka-blizje-podpis  
  • Ker pa sem mislila, da izdelave ozadja prvič nisem posnela, sem imela tako eno ozadje viška, ki sem ga lepo vkomponirala v notranjost voščilnice.  Meni je pomembno, da ni lepa samo zunanjost voščilnice, ampak da se z njo sklada tudi notranjost :)
  cik-cak-voscilnica-za-malcka-notranjost-podpis  
  • Iz moje strani je za danes to vse. Upam, da ti je vodič v pomoč in da si dobila kakšno inspiracijo za svoje ustvarjanje :)
 
  • Do naslednjič pa en prisrčen pozdravček,
  banner-za-izdelke

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj