Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

VOT #35

naslov-na-blogu-vot-dan-35  
  • Prvi jesenski dan… Kako bi se lahko uprla izdelavi voščilnice na to temo… Poleg tega pa danes praznuje Tomijeva sestra in seveda je bilo treba pripraviti eno posebno voščilnico zanjo :) Jaz obožujem jesen in vse barve, ki se prelivajo v naravi :) Zato ni čudno, da sem se tudi sama malo poigrala z barvami.
 
  • Danes ti pokažem kako lahko narediš popularen ombre efekt s pomočjo štampiljk in blazinic, pa naj bodo enake barve ali pa različne. Samo tehniko sem zasledila pri Jeniffer Mcguire in takoj sem vedela, da jo moram čim prej preiskusiti… In mislim, da so listki ravno pravšnji za moj prvi preiskus te tehnike.
  voscilnica-za-rojstni-dan-jesenska-mavelu-ombre-efekt-podpis  
  • Te že zanima kakšna je ta fantastična tehnika? Preveri spodnji video, kjer ti jo bom podrobno razložila :)
   
  • Tole je bil moj čisto prvi poskus te tehnike. Kaj praviš, mi je uspelo? Sami voščilnici sem nato dodala še malo zlate barve s pomočjo najboljše zlate blazinice na tržišču :) Za pikico na i, pa sem dodala še bombažno vrvico, ki sem jo skrila pod bannerček.
  voscilnica-za-rojstni-dan-jesenska-mavelu-ombre-efekt-blizje-podpis  
  • Ko sem dejansko že obdelala video in se je "pridno" nalagal na youtube, pa sem obdelala še notranjost, tako da se ujema z zunanjostjo. Izdelala sem zelen papir z vzorčkom in v sredino prilepila bel papir, na katerega sem še prej odtisnila dva listka v oranžni in violični barvi.
  voscilnica-za-rojstni-dan-jesenska-mavelu-ombre-efekt-notranjost-podpis  
  • Kaj praviš ti je všeč voščilnica? Meni je zelo in sem prav vesela, da sem se poigrala z barvami in novo ombre tehniko :)
 
  • Iz moje strani je za danes to vse. Do naslednjič pa te prav lepo pozdravljam. Pozdravček,
  banner-za-izdelke    

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj