Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

VOT #37

bozicno-novoletna-voscilnica-angelcki-otroci-rocno-delo-mavelu-prva  
  • Sem si rekla, da bom danes pripravila voščilnico z jesenskim motivom, ampak v petek smo dobili čisto nove Cottage cutz šablonice in nisem se mogla upreti tej z otroškim zborom :) Že sama po sebi mi je tako simpatična, ampak še najbolj všeč pa mi je to, da dobiš poleg še lušne štampiljke z obraznimi izrazi. Z njimi je potem otroček še lepši :)
  bozicno-novoletna-voscilnica-angelcki-otroci-rocno-delo-mavelu-blizje-podpis  
  • Priznam pa, da sem kar malce kolebala, ali naj uporabim otročke v zboru ali bi raje uporabila tegale res kjuti anglečka. No na koncu so prevladovali otročki, jaz pa že tuhtam, kako bi jih lahko še drugače uporabila. Imam sicer idejo za birmanska vabila ali pa vabila za 1. Sveto obhajilo, ampak do teh dogodkov je še daleč :) Moram pogruntati kaj jesenskega :)
  bozicno-novoletna-voscilnica-angelcki-otroci-rocno-delo-mavelu-podpis  
  • Ok pa dovolj pisanja :) Te kar vabim h ogledu video posnetka kako je sama voščilnica nastajala :) Jaz sem v njej zeloooo uživala, upam, da boš tudi ti v ogledu :)
   
  • Jaz upam, da ti je voščilnica všeč in da si dobila kakšno novo idejo, ki jo boš lahko izkoristila pri svojih izdelkih :) Do naslednjič pa te prav prisrčno pozdravljam.
 
  • pssst: Samo do četrtka, 9.10. pa so znižane tudi vse stencil šablonice, tudi ta, ki sem jo uporabila tokrat... Preveri jih tule.
    banner-za-izdelke   podpis

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj