Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

VOT #42 in Mesec do decembra #25

prva-slika-vot-42  
  • Hojla... Jaz obožujem nočno nebo na božično novoletnih voščilnicah in danes ti pokažem, kako ga lahko tudi sama čisto enostavno izdelaš :) Potrebuješ le tri barve distress blazinic in aplikator s penco. Sicer je dobro, da imaš tudi podlogo za senčenje (Non-stick craft sheet), vendar gre tudi brez nje.
 
  • In ker je vse skupaj najenostavnejše prikazati kar na video posnetku, te prav lepo vabim h njegovemu ogledu :)
   
  • Izdelala sem dve zelo podobni voščilnici z minimalnimi razlikami, ampak kljub temu, sta si tako zelo različni. Pri eni sem uproabila za zvezdnato oz. zasneženo nebo prozorno embosirno pasto (ki je me čisto očarala), pri drugi pa sem uporabila embosirni prah in bleščice. Vsaka tehnika ti na čisto nov učinek, čeprav so vsi ostali elementi skoraj enaki.
  bozicno-novoletna-voscilnica-mavelu-jelen-podpis  
  • Ker sem želela malo drugačno obliko, ki bo osrednji element moje voščilnice, sem se na koncu odločila da uporabim kar krog, namesto pravokotnika in mislim, da sem s tem zadela bistvu, da je voščilnica malček drugačna in ravno zaradi tega toliko bolj zanimiva :)
  bozicno-novoletna-voscilnica-mavelu-jelen-vot-od-blizu-podpis  
  • Na eni voščilnici sem uprorabila črne jelenčke in s tem še povdarila nočno nebo, na drugi pa sem uporabila kar bele jelenčke in jo naredila bolj nežno. Da pa ne bi bila preveč prazna, pa sem na snegec odtisnila še napis v slovenskem jeziku.
  bozicno-novoletna-voscilnica-mavelu-jelen-vot-od-blizu-1-podpis  
  • Kakšni se ti zdita moji voščilnici? Jaz upam, da sta ti tako všeč kot meni in da tudi sama poskusiš izdelati voščilnico z nočnim nebom :) Vesela bo tvojega komentarja o tem kakšni se ti zdita moji voščilnici :) Do jutri pa te prav lepo pozdravljam. Pozdravček,
podpis   banner-za-izdelke

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj