Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

VOT #43

naslov-na-blogu-vot-dan-43shabby-chic-zimska-voscilnica-mavelu-podpis  
  • Hej hej... Po malce premora se zopet oglašam z našo priljubljeno serijo VOT ali Voščilnice ob torkih. Lansko leto sem ravno na prvi torek leta pripravila prvi VOT, tako da je današnji zame malce jubilejen :)
 
  • V sredini decembra smo po skoraj enem letu truda dobili Maja Design papirje, ki so tako čudoviti in kvalitetni, da sploh ne vem kako sem lahko zdržala, da se nisem že prej poigrala z njimi :) Res sem ponosna, da jih lahko po novem dobiš v Sloveniji (seveda pri nas :)) Te zanima kakšne vzorčke najdeš v naši ponudbi? Klikni na spodnji logo in si jih oglej :)
  Maja-Label1  
  • In ravno Maja Design papirji prav vabijo h Shabby chic izdelkom :) Tako da je tudi moja voščilnica na nek način Shabby chic (malce preveč modra, zato pa je na moj način :)) Če dobro pogledaš, sem na voščilnici uporabila praktično same zimske/božične motive šablonic :) Voščilnica pa je za rojstni dan :)
  shabby-chic-zimska-voscilnica-mavelu-podpis  
  • Hmmmm... ja želela, sem ti pokazati, da lahko tudi božične šablonice in štampiljke uporabiš skozi celo leto. Le malce domišljije je potrebne :) Te zanima kako sem spremenila šablonico z motivom snežinke in kje na voščilnici jo najdeš? Potem lepo vabljena h ogledu spodnjega videa, kjer ti bom korak za korakom pokazala, kako sem samo voščilnico izdelala :)
   
  • In seveda verjetno že veš, da se bleščicam zelo težko uprem, še posebno, če z njimi ni nobenega packanja :) No za to pa so Wink of Stella markerji in pa bleščice v lepilu :) mmmm kako jih obožujem :)
  shabby-chic-zimska-voscilnica-mavelu-blescice-podpis  
  • So te ravnokar zamikale zimske/božične šablonice? Potem imam super novico zate, saj ravnokar poteka mega razprodaja, kjer najdeš tudi številne šablonice :) klikni spodaj in preveri kaj lepega sem ti pripravila :)
  banner-totalna-razprodaja  
  • In čisto na koncu naj ti samo še zaželim Magično leto 2015 in naj bo seveda čim bolj ustvarjalno :)
  • Pozdravček,
podpis   banner-za-izdelke

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj