Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

VOT #47

naslov-na-blogu-vot-47
  • Hej hej... Mesec maj smo na Mavelu poklonili akvarelni tehniki in zato je današnja VOT voščilnica narejena s pomočjo te čudovite tehnike. Za prvič sem uporabila enostavno tehniko, ki jo lahko izdelaš doma, če imaš markerje ali blazinice, ki reagirajo z vodo, čopič in štampiljko. Čisto enostavna je :)
 
  • Ker je samo ozadje precej zahtevno oz barvito, sem se odločila, da dodam samo še napis v slovenskem jeziku, kjer sem uporabila čudovito veliko štampiljko skupaj s črno blazinico. Ker bi bila malce pusta, pa sem dodala še malce sequensov, da jo naredijo bolj polno in da izgleda zaključeno :)
  voscilnica-za-rojstni-dan-distress-markerji-podpis  
  • Lepo vabljena h ogledu spodnjega videa, kjer ti pokažem kako lahko izdelaš tako ozadje z akvarelno tehniko, poleg tega pa ti zaupam tudi nasvet, kako najenostavnejše lepiti sequense :)
   
  • Upam, da sem te vsaj malo navdušila nad akvarelno tehniko, če pa ne, pa bom imela še priložnost, saj se bomo z njo spoznavali skozi cel mesec :)
 
  • V videu sem uporabila Distress markerje, ki so meni naboljši markerji za akvarelno tehniko in samo danes in jutri so tudi znižani za kar 15% :) Izkoristi to super ponudbo in si izberi svoje :) Pa naj ti zaupam še to, da imamo v ponudbi tudi vse štiri nove barve, katerih zaloga pa je zelo omejena, tako da če so ti barve všeč, ne odlašaj predolgo, da ne poidejo :)
 
  • Tudi naša Liza je čisto navdušena nad njimi in se jim kar ne more upreti :)
  distress-markerji-z-lizo  
  • Iz moje strani je to za danes vse... Želim ti res čudovit dan še naprej :) Pozdravček,
podpisbanner-za-izdelke

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj