Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

VOT #48

naslov-na-blogu-vot-48
  • Hej hej... Kako si kaj preživela vikend? Upam, da si uživala in da si polna energije za ta teden :) Danes moj oči praznuje rojstni dan, zato bo tokratna objava posvečena temu oz. moški voščilnici za rojstni dan :)
 
  • Na kaj moraš biti pozorna, ko izdeluješ moške voščilnice... Pa naj bodo to voščila, vabila, zahvale... Moški so načeloma zelo preprosti in take morajo biti tudi voščilnice. Čim manj kompliciranja in čim manj plasti, da že takoj ko jo pogledajo vedo kaj je njen namen... Barve? Hmmmm lahko tudi roza, če je to obdarovancu všeč... Načeloma pa če se odločiš za kakšne nevtralno modre ali rjave tone ne moreš faliti. Pa tudi kakšna zelena bi se lepo znašla vmes... Vseeno pa pazi, da barve niso prežive (razen seveda, če ima obdarovanec rad žive barve :))
  moska-voscilnica-za-rojstni-dan-podpis  
  • Ker je moj oči po poklicu lesni tehnik in ker mi je šablonica z orodjem od Memory boxa takooo pri srcu, sem takoj vedela kaj bo osrednji motiv :) Izdelala sem si srebrni papir, ker orodje je ponavadi srebrno in iz njega izrezala orodje. Kako si lahko sama narediš srebrni papir preveri v spodnjem video posnetku... Ker sem želela imeti bolj kot ne enodimenzionalno voščilnico, sem namesto plasti papirja, ki bi jih ponavadi uporabila, izrezela okvirček v temno sivi barvi in vanj pospravila orodje in odtisnila napis Vse najboljše, ki je del kompleta Najboljši pod soncem.
 
  • Te zanima kako sem samo voščilnico izdelala od začetka do konca, kako si narediš srebrni papir in kako izdelaš okvirček? Potem lepo vabljena h ogledu spodnjega videa, kjer ti bom vse to zaupala :)
 
  • Te zanima kako sem samo voščilnico izdelala od začetka do konca, kako si narediš srebrni papir in kako izdelaš okvirček? Potem lepo vabljena h ogledu spodnjega videa, kjer ti bom vse to zaupala :)
   
  • Tako to je moja voščilnica za očetov rojstni dan. Upam, da ti je všeč in da ti tudi napotki pridejo prav, ko boš morala narediti moško voščilnico :)
 
  • Želim ti en res čudovit dan še naprej in saj veš... Naj bo čim bolj ustvarjalno obarvan :)
 
  • Pozdravček,
podpis banner-za-izdelke

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj