Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

VOT #49

naslov-na-blogu-vot-49
  • Hej hej… V mesecu maju je vse okoli akvarelne tehnike :) To je ena izmed tehnik, ki sem jih jaz na začetku najbolj bala, a me sedaj tako zelo osrečuje :) V današnjem VOT-u ti bom pokazala, kako narediš čudovito ozadje oz. kar sliko s tehniko »mokro na mokro« in pri tem ne potrebuješ ničesar, razen medija za akvarelno barvanje.
  voscilnica-za-prijatelja-vot-49-podpis  
  • Jaz sem uporabila kar akvarelne barve v »torticah«, lahko pa uporabiš tudi distress blazinice, ali kakšne druge medije, ki se lepo mešajo z vodo. Akvarelne barve v »torticah« so super, ker ko se barva posuši ne bo več reagirala z vodo in pri tej voščilnici ta lastnost pride zelo prav. Kot že rečeno, da se narediti tudi z Distress blazinicami, vendar moraš biti pozorna, da le-te reagirajo z vodo, tudi ko so že suhe, tako da bo učinek malce drugačen, kot pri akvarelnih barvah v »torticah«.
 
  • Te zanima kako sem naredila samo ozadje in nato naj brez štampiljk narisala sličico? Preveri spodnji video vodič, ki sem ti ga pripravila za danes.
   
  • Čisto na koncu pred fotografiranjem pa sem se še odločila, da na cvetke nanesem malo bleščic Wink of Stella, za tisto pikico na i in malce sijaja :)
  voscilnica-za-prijatelja-vot-49-blizje-podpis  
  • Kaj lahko verjameš, da jaz nisem uporabila štampiljk in sem namesto tega ročno risala? Jaz, ki se tega izogibam na 1000 kilometrov… Potem mi lahko verjameš na besedo, da je čisto preprosto in da to zmore čisto vsak :)
 
  • Upam, da se tudi ti lotiš te enkratne tehnike in nam fotografije svojih izdelkov pokažeš na naši FB strani. Med vsemi, ki boste do ponedeljka, 25.5.2015, na naši FB strani objavile fotografije izdelkov narejenih s pomočjo tehnike, ki smo se jo naučile danes, bom izžrebala nekoga, ki bo prejel bon v vrednosti 5 eur, za nakup izdelkov iz naše ustvarjalne trgovine.
 
  • V pričakovanju tvojega izdelka te prav prisrčno pozdravljam :)
 
  • Pssst: Na Mavelu.com pa pravkar poteka tudi akcija 20 TOP izdelkov kar 20% ceneje…
 

Te zanima kateri so tokratni TOP izdelki? Preveri tule>>

  podpisbanner-za-izdelke

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj