Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

VOT #50

naslov-na-blogu-vot-50
  • Hej hej... Moja današnja objava je zeloooo pozna, ampak imam zelo dober razlog za to, ki ti ga razkrijem že jutri popoldne :) Malček bo še za počakat, ampak obljubim, da boš vesela novičke :)
  voscilnica-za-rojstni-dan-roze-podpis  
  • Za tokratni okrogli 50 VOT sem ti pripravila čisto enostavno in čisto voščilnico z rožicami, ki sem jih pobarvala z distress markerji in akvarelno tehniko. Uporabila sem dve novi Distress barvi, ki sta me čisto očarali in ju bom gotovo še uporabljala :) V spodnjem videu ti predstavljam hitro barvanje z distress markerji. Si ga pogledava skupaj?
   
  • Kaj praviš, se vidi, da sem za voščilnico porabila res malo časa (tam okoli 20 minutk)? Meni zelo všeč in upam, da je všeč tudi tebi in da daš možnost tej enkratni tehniki, ki te bo velikokrat rešila iz zagate, ko boš morala izdelati voščilnico v zadnjem trenutku :)
  voscilnica-za-rojstni-dan-roze-blizu-podpis  
  • Čisto na koncu pa moram podeliti še bon v vrednosti 5 eur, kot sem obljubila prejšnji podeneljek? In bon prejme Barbara Ramšak-Gotovnik. Čestitke. Barbara prosim piši mi na [email protected], da se dogovoriva za prevzem bona.
 
  • Tako sedaj pa počasi v posteljo, saj je ura že kar precej :) Želim eno sladko noč <3
podpis banner-za-izdelke

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj