Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

VOT #51

naslov-na-blogu-vot-51
  • Hojla... Po malček premora se zopet oglašam z našo priljubljeno serijo Voščilnice ob torkih... Tokrat sem se po dolgem času zopet malce dotaknila stencil šablonic... Jaz obožujem srčke, takšne in drugačne, in ko sem videla tole stencil šablonico sem bila čisto navdušena nad njo in sem takoj začela tuhtati kako vse bi jo lahko uporabila :)
  zahvalna-voscilnica-hvala-iz-srca-podpis  
  • Nastala je precej enostavna (in tudi za pripravo) voščilnica. Poslužila sem se tehnike senčenja in toplotnega embosiranja in sem s končnim rezultatom zelo zadovoljna :) In čeprav je na voščilnici srček, ni namenjena nobenemu zaljubljenemu paru ali mladoporočencema, ampak preprosti zahvali za drobne stvari, ki jih dobimo vsak dan.
 
  • Tudi meni se kdaj kakšna stvar ponesreči in tudi tokrat se mi zgodila ena mičkena nezgoda... Kakšna in kako sem jo zakrila, pa ti razkrijem v spodnjem videu :) Zato lepo vabljena na ogled :)
   
  • Jaz upam, da sem ti dala idejo kako lahko srčke uporabiš še kako drugače in ne samo na valentinovih ali poročnih voščilnicah... In mislim, da je res pomembno, da se v tem tempu življenja večkrat ustavimo in zahvalimo za tiste male malenkosti, ki nam polepšajo dan. Že taka drobna pozornost je dovolj :)
 
  • Želim ti en čudovit torek in se slišiva oz. bolje rečeno bereva zopet jutri. Pozdravček,
  podpisbanner-za-izdelke

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj