Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

VOT #52

naslov-na-blogu-vot-52
  • Hej hej... Današnji VOT bom posvetila svoji najboljši prijateljici za katero sem izdelala zelo simpatično voščilnico, ki čeprav v sebi skriva zelo veliko tehnik, vseeno izgleda zelo enostavno in čisto (Clean & Simple). Jaz naravnost obožujem enostavne voščilnice... Zakaj? Ker izgledajo zelo čisto, poleg tega pa lahko na njih uporabim vse različne tehnike, ki se podijo po moji glavi :) Je pa tudi res, da nisem ravno najboljša v barvanju punčk (čeprav se tega tudi rada občasno lotim), ki ponavadi "zahtevajo" malce bogatejše voščilnice... Zato jih pa toliko raje pogledam in občudujem pri drugih ustvarjalkah :)
  voscilnica-za-prijatelja-vrtnica-podpis  
  • Kot že rečeno je današnja voščilnica zelo enostavna. Po res dolgem času se se zopet malo spravila med moje stencil šablonice, ki so povečini kar samevale, še posebno tale čudovita šablonica z vrtnico, ki je tako vsestransko uporabna :) Tokrat sem kot medij uporabila kar distress blazinice in pa aplikator za senčenje :)
  voscilnica-za-prijatelja-vrtnica-blizje-podpis  
  • Da sem dobila lepe listke, ki izgledajo, kot da kukajo iz same šablonice, sem uporabila tehniko maskiranja. Kako točno pa ti razkrijem v spodnjem videu in te kar vabim h njegovemu ogledu.
   
  • Tokratni video je precej krajši kot običajno, zato ti bom tule še malce razložila, kako sem izdelala samo ozadje na voščilnici, ker je v videu prikazano zelo na hitro. Najprej sem kar tako malo naključno čez šablonico s pikicami senčila s svetlo roza distress blazinico in nato ne da bi stencil šablonico premaknila čez njo nanesla še prozorno embosing pasto. Šablonico sem nato odstranilo in jo dobro umila pod tekočo vodo in obrisala, da ostane lepa za naslednjo uporabo. Samo ozadje pa sem potem kar pustila nekaj ur na zraku, da se mi je lepo posušila.
  voscilnica-za-prijatelja-vrtnica-lezece-podpis  
  • Jaz upam, da ti je bila voščilnica všeč in da sem te vsaj malček navdušila nad uporabo stencil šablonic :) Želim ti en čudovit dan še naprej in ne pozabi se oglasiti na našem blogu tudi jutri :) Do takrat pa se imej kar se da ustvarjalno lepo...
 
  • Pozdravček,
podpis banner-za-izdelke

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj