Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

VOT #54

naslov-na-blogu-vot-54
  • Hojla... Nekaj dni nazaj sem vas na FB spraševala, ali si želite videti video vodič, kako izdelati pokrajino s pomočjo senčenja z distress blazinicami... In je bilo kar nekaj zanimanja, vendar žal do danes ni bilo prave priložnosti, da bi lahko vse skupaj prikazala... Zato pa je današnji torek in naša serija VOT ravno pravšnja za tale prikaz :)
  sozalna-voscilnica-z-makom-blizje-podpis  
  • Čeprav je mogoče na prvi pogled videti precej komplicirano pa je izdelava zelo zelo enostavna... Sicer jo je z besedami malce težje opisati, zato sem ti pripravila video, ki je mogoče malce daljši, ampak v krajšem ne bi mogla zajeti vsega... In te prav lepo vabim, da si ga ogledaš :)
   
  • Tudi jaz delam napake in to pogosto, ki pa jih ponavadi uspešno tudi prikrijem, saj pri meni izdelava ene voščilnice traja tam okoli kakšne ure in če se napaka zgodi čisto na koncu, je res škoda, če bi morala voščilnico na koncu izdelati ponovno. Kje je napakica in kako sem jo popravila, pa si lahko videla v zgornjem videu, če si si ga pogledala v celoti :)
  sozalna-voscilnica-z-makom-podpis  
  • Sama voščilnica je mogoče res sožalna, ampak jo lahko hitro uporabiš tudi za ostale priložnosti, če le zamenjaš napis :)
  sozalna-voscilnica-z-makom-lezece-podpis  
  • Iz moje strani je za danes to vse... Jaz upam, da ti je bil video vodič všeč in da tudi sama daš možnost tej enkratni in predvsem enostavni tehniki, kjer pa rezultati pridejo vrhunski :) Želim ti en res čudovit dan še naprej. Pozdravček,
podpisbanner-za-izdelke

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj