Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

VOT #55

naslov-na-blogu-vot-55  
  • Hej hej... Že kar lep čas je minil od našega zadnjega VOT-a... Nisem pozabila nanj, sem pa bila precej slabotna in tudi moj ustvarjalni "mojo" ali lepše slovensko navdih, me je malce zapustil... Ja tudi meni se to zgodi... Kako sem ga zopet priklicala nazaj ti zaupam kdaj drugič. Za danes pa sem ti pripravila prav posebno voščilnico za prijateljico, na kateri sem uporabila MFT rezalno šablonico v katero sem se zaljubila v trenutku ko sem jo zagledala... Kako se tudi nebi, saj je polna srčkov :)
  voscilnica-za-prijatelja-s-srcki-mft-podpis  
  • Trajalo je kar nekaj časa predno sem jo uporabila, ampak sem z rezultatom zelo zadovoljna :) Najprej sem razmišljala, da bi jo uporabila na kakšni poročni voščilnici ali pa da bi izdelala voščilnico za moje Tomija... Kar tako za lepši dan... Pa sem potem na koncu našla štampiljko s pozitivno mislijo in se odločila, da bom to voščilnico podarila prijateljici... Tako da ji malce polepšam dan :) Zakaj pa ne :)
 
  • Malce sem se poigrala z distress blazinicami in si izdelala tole čudovito ozadje s srčki, ki pa je v bistvu tudi osrednji element voščilnice. Ker pri meni ne sme manjkati napis v slovenskem jeziku sem dodala še tega in dve besedi pobarvala v popularnem ombre efektu. Kako sem vse to naredila, pa ti bolj podrobno predstavim v videu, tako da si zelo lepo vabljena h ogledu :)
   
  • Tako, to je moja voščilnica za danes, ki je nastala po malce premora. Kaj praviš, mi je uspelo dobiti moj navdih nazaj?
 
  • Za danes je to iz moje strani vse. Želim ti en res čudovit preostanek torka še naprej in se kmalu zopet oglasim s svežimi idejami :) Do takrat pa uživaj in ustvarjaj s srcem. Pozdravček,
  podpisbanner-za-izdelke

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj