Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

VOT #56

naslov-na-blogu-vot-56  
  • Hojla... Čeprav je danes že četrtek, se vseeno odločila da pripravim objavo in video za serijo VOT. Sem imela v mislih, da nastane v torek, tako kot bi morala, pa je bil naš škratek v trebuhu malce bolj nemiren kot običajno in sem zato morala malce več počivati... Ja čas poroda se počasi bliža :)
 
  • Tako se za danes pripravila čisto enostavno in hitro narejeno voščilnico, ki jo lahko podariš ob različnih priložnostih. Meni najljubša priložnost je pa kar tako, za lepši dan :) Je to sploh priložnost? Saj ni važno kajne? Najpomembnejše je, da nekomu polepšaš dan in ga s tem razveseliš :) Kaj pa je lepšega kot iskren nasmeh na obrazu :) Se strinjaš z menoj?
  voscilnica-s-pozitivno-mislijo-podpis  
  • Seveda, ker je to serija VOT, ne sme manjkati video vodič s postopkom izdelave same voščilnice in te prav prisrčno vabim h njegovemu ogledu. Poleg same izdelave, boš notri videla tudi to, da se tudi jaz kdaj zmotim oz. naredim kakšno napako :)
   
  • Tole je bila moja voščilnica za danes... Upam, da si se iz posnetka naučila kaj novega in seveda, da ti bo voščilnica služila za inspiracijo pri ustvarjanju :)
  voscilnica-s-pozitivno-mislijo-lezece-podpis  
  • Želim ti en res čudovit dan še naprej in se kmalu zopet oglasim :) Do takrat pa uživaj in ustvarjaj s srcem. Pozdravček,
  podpisbanner-za-izdelke

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj