Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

VOT #60

naslov-na-blogu-vot-60
  • Živjo! V današnjem VOT-u ti pokažem še eno otroško voščilnico, ki je nastala kakšne 3 tedne nazaj (ja predno sem šla v porodnišnico, sem si pripravila kar precejšnjo zalogo objav, ki pa se počasi zmanjšuje :)) Tale voščilnica je bila za triletnega fanta, ki je v začetku septembra s svojo sestrico praznoval svoj tretji rojstni dan. Voščilnico, ki sem jo pripravila za sestrico pa lahko vidiš tule.
  tresocka-za-fanta-3-leta-podpis  
  • Za tega poskočnega triletnika sem se odločila, da izdelam tresočko, da se bo lahko z njo še malce igral, ko bo zabave konec in bo v miru lahko pregledal vsa darila, ki jih je dobil od povabljencev :) Sprva tresočka ni nastala točno tako kot sem si zamislila oz. to že je, samo rezultat mi ni bil preveč všeč... Kje se je zalomilo in kako sem to rešila pa ti pokažem v spodnjem videu, kjer te čaka tudi izdelava same voščilnice :) Zato lepo vabljena h ogledu.
   
  • Na Upam, da je bil fantek tresočke vesel, saj na koncu mi jo je vseeno uspelo izdelati tako, da sem bila z njo zadovoljna :) Hmmm ja tudi meni se dogaja, da se stvari, ne iztečejo točno tako kot sem si zamislila, ali pa moja zamisel na koncu ne izpade tako kul kot sem sprva mislila :) Ampak vse se da rešit :)
  tresocka-za-fanta-3-leta-blizje-podpis  
  • "Takolele" tole je moj prispevek za danes. In predno se poslovim, naj se ti še opravičum, ker fotografije niso ravno najboljše, ampak sem voščilnico izdelovala zadnji trenutek in sem jo komaj ujela v objektiv, predno smo odpeketali na zabavo...
 
  • Želim ti en res čudovit torek in saj veš ane? Naj bo kar se da ustvarjalno obarvan :) Pozdravček,
 
  • Pssst: Zelo kmalu na naših poličkah tudi novost in posebno presenečenje... Samo še malo :)
podpisbanner-za-izdelke

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj