Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

VOT #62

naslov-na-blogu-vot-62
  • Pri današnji voščilnici sem uporabila isto šablonico kot pri VOT-u prejšnji teden, le da sem jo uporabila malce drugače in sem tule uporabila tudi čisto vse negative izrezka. Če dobro pogledaš tole šablonico, lahko hitro ugotoviš, da je tukaj eno malo morje negativov kajne? Tukaj je skrivnost... Na tak način lahko uporabiš šablonico samo kot še zelo nova in ti negativi dejansko ostanejo v izrezku. Je pa ideja za njeno izdelavo čudovita kajne? In takšno tehniko lahko uporabiš tudi z ostalimi šablonicami :) Se strinjaš? Verjetno bom v prihodnosti pokazala še kakšno podobno voščilnico, kjer pa je negativov veliko manj in se lahko z njimi tudi malce poigramo :)
  voscilnica-za-lepsi-dan-metulja-1-podpis  
  • Takoj ko sem šablonico videla sem se odločila, da naredim tako voščilnico. V mislih, sem si jo oblikovala malce drugače in sicer, da bi odstranila vse negative izrezka in v bistvu senčila tudi ozadje za mrežo... Ampak ko sem videla, da so vsi negativi ostali v šablonici, sem se odločila da jo naredim na takšen način. In mislim, da mi je uspela veliko bolje, kot bi mi, če bi uporabila prvotno idejo :)
  voscilnica-za-lepsi-dan-metulja-detajl-podpis  
  • Samega postopka ne bom opisovala, ker je zelo lepo prikazan v spodnjem videu in te kar vabim h njegovemu ogledu :)
    voscilnica-za-lepsi-dan-metulja-lezece-podpis  
  • Upam, da ti je bil video všeč in da tudi sama poskusiš izdelati kakšno podobno voščilnico. Želim ti čudovit dan še naprej in lepo vabljena na obisk tudi jutri, ko imam zate že nov video vodič, do prav posebne voščilnice :) Pozdravček in objemček,
  podpis pripomocki-za-izdelavo-voscilnice

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj