Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

VOT #7 ali voščilnica s tehniko ravnih polnih črt

Teden je naokoli in čas je za novi VOT že kar sedmi po vrsti :) V tokratnjem VOT-u sem ti pripravila voščilnico, ki je narejena s pomočjo tehnike ravnih polnih črt kot sem jo sama poimenovala. Ta tehnika je sedaj super popularna. V novem setu štampiljk Črta črta črtica sem nekaj prostora namenila tudi dvem štampiljkam z motivom polne črte. Zakaj? Ker mi je ta tehnika takoooo zelo všeč in ker nikakor nisem mogla dobiti podobnih štampiljk za našo trgovinico. In če ne gre drugače jih oblikuješ sam in jih imaš :) Tudi to je način kajne :)

VOT-tehnika-z-ravnimi-crtami-1-podpis

Poleg teh lušnih štampiljk pa sem uporabila tule še napis Vse iz serije Napisi in pa čisto novo rezalno šablonico Vse najboljše. No pa te kar vabim, da si pogledaš današnji filmček in upam, da ti bo všeč :)

http://www.youtube.com/watch?v=IgNZI7BWlS8&feature=youtu.be

In ker mi je ostalo še nekaj materiala, sem ga seveda morala takoj porabiti in tako je nastala še ena voščilnica, ki je precej enostavna pa vseeno meni tako simpatična, še posebno tale barvni izrezek, kjer se barve tako lepo prelivajo med seboj :)

VOT-tehnika-z-ravnimi-crtami-2-podpis

VOT-tehnika-z-ravnimi-crtami-2-napis-podpis

To je za danes vse in tako kot vedno tudi tokrat najdeš spodaj ikonce uporabljenega materiala. Če te za kakšen izdelek zanima še kaj več pa samo klikni na sličico in te bo povezalo na stran z izdelkom.

Želim en čudovit preostanek dneva.

Pozdravček,

podpis


Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj