Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Vrtnice za prijateljico

Jaz osebno obožujem nežne voščilnice... Bolj so bele ali pastelne, bolj so mi všeč. A pogosto je izziv pri takih voščilnicah, da hitro pridejo precej sprane in je na njih težko poudariti detajle. Še posebno, če je voščilnica bolj bogata, oz. je na njej veliko elementov.

Zato pogosto v tem primeru pride v poštev en zelo ampak res zelo preprost trik. V takem primeru je najboljše uporabiti nekaj črne ali zelo temne sive barve. Ne preveč, čisto malo. Jaz sem v mojem primeru jo uporabila na tankem banerju in pa kot obrobo med sivimi kvadratki in belim papirjem.


Robček je res zelo tanek (1-2 mm) širok, ker se lahko hitro zgodi, da temna barva prevlada in voščilnica izgubi svojo nežnost.

Napis "prijateljstvo" na tokratni voščilnici sem embosirala s čudovitim rose gold embosing prahom, ki je eden mojih najljubših. Droben bel napis pa sem kar odtisnila z mojo trenutno najljubšo belo blazinico Yeti od Lawn Fawn.


Tole voščilnico bom ta teden poslala moji prijateljici še iz faksa in res upam, da ji bo všeč. Komu boš pa ti ta teden poslala svojo voščilnico in ji ali mu s tem polepšala dan?

Želim ti čudovit, zabaven in ustvarjalen dan še naprej! Veliiiiiiiiiiiik objem in koš poljubčkov! Xoxo

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj