Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Zaljubjena ptička v brezovem gozduDo sedaj smo se igrale z bolj preprostimi voščilnicami, ki so bile narejene relativno hitro in katere je možno narediti tudi masovno, saj njihova izdelava ne zahteva veliko časa ali materiala. Danes pa bomo začele s serijo voščilnic, za katere si je potrebno vzeti malce več časa in kjer bomo uporabile marsikatero tehniko, ki voščilnici doda pikico na i.


Prva je na vrsti voščilnica z dvema lepima ptičkoma, ki sem ju pobarvala z Distress blazinicami. In če sem iskrena, sem jih v tej rundi pobarvala kar precej. Sama namreč najraje barvam v sklopu, kar pomeni, da ko barvam si vzamem čas samo zato in pobarvam veliko odtiskov na enkrat, da imam potem zalogo in gre sestavljanje voščilnic veliko hitreje :)


Pri tej voščilnici mi je najboljši del modro ozadje z nežnimi skoraj nevidnimi snežinkami, ki se pokažejo in zelo lepo zableščijo, če voščilnico obrnemo pod pravim kotom oz. če svetloba pravilno pade nanjo. V ponedeljek, sem v našem druženju v živo pokazala, kako to narediti in ker se mi zdi video zelo zanimiv, sem se odločila, da ti ga prilepim tudi sem na blog, da si ga lahko pogledaš, če si ga slučajno zamudila :)
V videu ti nisem prikazala izdelave celotne voščilnice, saj bi video trajal predolgo, zato sem ti spodaj pripravila recept oz. postopek, kako se lotiti izdelave take voščilnice, da je njena izdelava kar se da hitra in zabavna.


Kaj praviš? Ti je všeč moja današnja voščilnica in boš tudi sama poskusila z izdelavo podobne? Lahko uporabiš točno te ptičke kot sem jih uporabila jaz, ali pa jih zamenjaš s kakšnim drugim motivom. Lahko celo kakšnim Cottage cutz izrezkom, če nisi ravno ljubiteljica barvanja.

Za danes se poslavljam in se zopet beremo jutri. Do takrat pa ti želim čudovit, zabaven in ustvarjalen dan še naprej! Veliiiiiiiiiiiiik objem in koš poljubčkov! Xoxo

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj