Zaljubljena ptička v božičnem duhuDanes je prav poseben dan zame. Zakaj? Ker sem na današnji dan pred 32 leti privekala na svet. Sem razmišljala, če bi naredila kakšno rojstnodnevno voščilnico za spremembo, pa sem si premislila in se odločila, da ti danes pokažem voščilnico, ki je meni do sedaj najbolj pri srcu.

Jp na njej se skrivata dva ptička, tokrat v rozi izvedbi in seveda sta tako lepo zaljubljena. Saj veš, kaj bi jaz brez srčkov. Tokrat pa se je ptičkoma pridružil še en mali ptiček, ki se skriva v hišici, ki pa je čisto zasnežena. Tako kot sem na včerajšnji voščilnici naredila snežinke, sem tudi tokrat uporabila enak embosing prah in z njim naredila zasneženo streho.


Čeprav je mogoče voščilnica na prvi pogled precej bela, jo zelo polno naredi ozadje s snežinkami in prelivajočimi barvami in pa vsekakor napis na desni strani voščilnice, ki je poln in v dveh barvah. Črni z bleščicami in zelo temno sivi, s katero sem odtisnila ostale napise. In čeprav je napis na desni strani, ga ne prevaga celotne voščilnice, saj jo na levi strani uravnotežita ptička.


Voščilnica mogoče izgleda komplicirana na pogled, zato sem ti pripravila recept, kako si jo lahko izdelaš tudi sama in boš videla, da jo je v bistvu precej preprosto narediti, če le slediš navodilom.Če dobro pogledaš, je voščilnica malce privzdignjena, kar ji doda globino po drugi strani jo pa naredi tudi zanimiviješo ali povedano drugače, voščilnica bo pritegnila večjo pozornost, saj je dvignjen večinski del voščilnice in ne samo posamezni elementi, kot smo to ponavadi navajeni.


Ekola... To je moja današnja voščilnica. Upam, da ti je všeč in da tudi ti poskusiš narediti kakšno podobno oz. da se tudi ti poigraš z dvignjeno osnovo voščilnice.

Želim ti čudovit, zabaven in ustvarjalen dan še naprej! Veliiiiiiiiik objem in koš poljubčkov! Xoxo