Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Žalostni del življenja...
Hojla...

V življenj je žal tako, da imamo tako vzpone, kot tudi padce... Srečne in žalostne trenutke... Vse to je del življenja in ravno to je njegov čar.

Težke stvari so nam dane zato, da potem lažje vidimo lepe stvari in jih znamo bolj ceniti. Le kako bi se veselili svetlobe, če nikoli ne bi izkusili teme.

In del tega je tudi izguba bližnjega, ki zelo boli in tisti, ki jo izkusijo potrebujejo svoj čas, da si zacelijo rano in praznino, ki je nastala ob prehodu v drugo obliko življenja.

In veliko k celjenju pripomorejo tudi lepe misli in ena takih je ta čudovit verz Toneta Pavčka, ki sem ga uokvirila na moji tokratni voščilnici. Ker sem mnenja, da je pomembno, da so sožalne voščilnice dvigajoče, se pogosto poslužim barvnih dodatkov (črna se mi v primeru sožalnih voščilnic zdi preveč turobna, da bi uporabila samo njo).In tako sem na tokratni voščilnici v roza oblekla okvir, ki sem ga izdelala iz nove šablonice z oblački in vaše najljubše čipkasti pravokotniki, da sem dobila nežen, a ob enem eleganten okvir, ki lepo objame Pavčkovo pesem.Da je voščilnica dobila malce več karakterja sem dodala še 3D mašnjico, ozadje pa sem izdelala kar sama in to samo dveh potezah. Štampiljko Božični aranžma, sem namreč odtisnila 2x in sicer tako, da je zapolnila celotno površino voščilnice in tako dobila čudovit vzorček. In nikoli ne bi rekel, da je to božični aranžma, kajne?

Za danes je to iz moje strani vse... Upam, da si (kljub namenu voščilnice) dobila kakšno idejo, kako lahko svoje štampiljke še raztegneš in jih uporabiš v čisto novi obliki.

Pošiljam ti veliiiiiiiiiiik objem in koš poljubčkov in te do naslednjič pozdravljam!

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj