Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Žametno ozadje s snežaki
Hej hej...

Današnja tehnika oz. bolj kot tehnika efekt je nastala čisto po naključju, ko sem želela izdelati nežno ombre modro ozadje z distress blazinicami.

Priznam, sem bolj ljubiteljica navadnih distressov, kot oxide, toda tokrat me je nekaj premamilo in sem v roke vzela distress oxide blazinice in si rekla... No ja... pa dajmo probat...

In kako sem vesela, da sem se opogumila, ker je rezultat res čudovit, saj ozadje že takoj na videz spominja na žamet, še bolj pa, ko se voščilnice dotakneš z roko, saj zaradi barve, ki je ostala na površini, papir da isti občutek, kot če bi božala žamet.Torej, kako sem ga naredila... Uporabila sem čisto preprosto tehniko senčenja s čopiči, lahko pa bi uporabila tudi navadni apliaktor s penco. In sicer sem na spodnji del voščilnice nanesla barvo tumbled glass, v sredino broken china in na vrh salty ocean... Prvi dve barvi se med seboj zelo lepo ujameta, medtem ko zadnja malenkost izstopa, kar pa sem zelo hitro popravila tako, da sem čez njo v celoti z nežno roko posenčila z barvo broken china in tako sem dobila res lep ombre efekt.

Malo sem še poškropila z vodo, da sem dobila kot nekakšno nočno zneženo nebo, na katerem se bohotijo tile simpatični snežaki, ki pa so bili tudi pobarvani en dva tri, saj dejansko tukaj vse kar je za pobarvati so šali in kape in če želiš, jim lahko takole kot jaz, narišeš še lička in pa kakšno senčko.V spodnji del voščilnice sem odtisnila večji in debelejši napis lepe praznike, ki se bohoti skozi celotno voščilnico, snežake pa sem tako lepo naravnost prilepila s prav posebnim trikom :)

In sicer sem jih najprej postavila v vrsto, kot sem jih želela imeti, potem pa sem čeznje previdno zalepila washi trak, s katerim sem snežeke vse skupaj dvignila in jih ohranila v ravni liniji. Na zadnjo stran sem prilepila 3D penco, da snežkoti lepo izstopajo in jih nato s pomočjo washi traka prilepila nazaj na svoje mesto. Dober trik kajne? Tega lahko uporabiš tudi s črkami ali kakšnimi drugimi izrezki, ki jih želiš obdržati in prilepiti v ravni liniji :)

Da pa je voščilnica lepo uokvirjena, sem vse skupaj prilepila še na malenkost večji bel papir, da sem dobila lep 3 mm rob. Kadar želim tak učinek roba in da je prilepljeno in izrezano natačno, se jaz najraje poslužim kombinacije dveh rezalnih šablon in sicer največjih pravokotnikov iz setov Oval z žarki in zabavni pravokotniki.

To je to za danes iz moje strani...

Oglasi se zopet jutri, ko imam zate pripravljeno novo voščilnico, kjer bodo zopet kraljevali tile čudoviti snežaki a tokrat na malce drugačen in bolj nepredvidljiv način :)

Do takrat pa te prav lepo pozdravljam in ti pošljam veliiiiiiiiiiiiik objem in koš poljubčkov!

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj