Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Zimska voščilnica #1

bozicno-novoletna-voscilnica-storzi-in-bozicni-okraski-mavelu-naslov
  • Ojla... Počasi bo že čas, da tudi jaz pričnem z malce bolj pospešenim izdelovanjem božično novoletnih voščilnic... Današnja je nastala kakšnih 16 dni nazaj, predno sem odšla v porodnišnico in tako ni dobila še priložnosti, da ti jo pokažem tako kot se šika :) Ampak kot pravijo, kdor čaka dočaka :) In tudi tale "gospodična" je danes prišla na vrsto :)
  bozicno-novoletna-voscilnica-storzi-in-bozicni-okraski-mavelu-podpis  
  • Sama voščilnica je nastala zelo na hitro, brez pretiranega razmišljanja, saj sem v bistvu takoj dobila idejo kako jo želim izdelati, ko sem v roke prijela šablonice s storži in vejicami. Najti sem samo še morala primerne štampiljke in mislim, da sem s temi "bunkicami" iz seta Praznične želje kar zadela... Se strinjaš z mano?
 
  • Vse izrezke sem izrezala iz belega papirja in jih pobarvala kar z distess markerji, ker je bil to najhitrejši način :) In v bistvu nisem čisto nič kaj pazila, da bi bilo enakomerno pobarvano. Zakaj? Dva razloga, eden je bil ta, da se mi je malo mudila ampak sem šablonice morala preiskusiti. Drugi je pa ta, da tudi v naravi ni nič enakomerno in tako sem potem dobila bolj naravni učinek samih vejic in storžev.
  bozicno-novoletna-voscilnica-storzi-in-bozicni-okraski-mavelu-detajl-podpis  
  • Nato pa sem samo še z rdečo Memento luxe blazinico odtisnila krogce z napisom, ki sem jih potem spremenila v novoletne okraske. Enega sem odtisnila direktno na osnovni bel papirček, dva pa na ločen bel papir in ju izsekala ven z okroglim luknjačev velikosti 2,5 cm (1") in ju prilepila kar s 3D blazinicami.
 
  • Dodala sem še vrvice in mašnjice, ki sem jih naredila iz enake vrvice in prilepila na bunkice s pomočjo super lepila Multi-medium v mat verziji. In ker se posuši popolnoma mat, sem vedno brez skrbi, da bi se kaj lepila videlo, če bi mi slučajno poteklo ven na voščilnico.
  bozicno-novoletna-voscilnica-storzi-in-bozicni-okraski-mavelu-lezece-podpis  
  • Kakšna se ti zdi moja današnja voščilnica? Meni je kar všeč, še posebno ker je to ena izmed mojih prvih božično-novoletnih letos :)
 
  • Za konec pa ti želim samo še eno res čudovito nedeljo. Pozdravček,
podpisbanner-za-izdelke

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj