Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Zimska voščilnica #2

naslov-na-blogu-zimska-voscilnica-2
  • Živjo! Počasi bo tudi naš blog poln božično-novoletnih izdelkov od voščilnic, idej za darila, škatlic in še in še... Tudi danes nadaljujem z voščilnico v božično novoletnem stilu :) Tudi ta je nastala, tako kot včerajšnja voščilnica je tudi ta nastala na isti dan in še ni dobila priložnosti za objavo :) No ja, malce je morala počakati do danes kajne :)
  bozicno-novoletna-voscilnica-mavelu-belo-omelo-les-podpis  
  • Tudi ta voščilnica je zelo enostavna in preprosta in tudi zelo hitro narejena, saj sem imela isti "problem" kot pri včerajšnji, da sem na vsak način morala preiskusiti nekaj šablonic in tudi ta je bila med njimi. Tako sem si izrezala 3 izrezke belega omela, ga senčila z zeleno distress blazinico. Za bolj realističen videz sem narisala z belim pigmentnim pisalom še polkrožne črtice in listke "zmečkala", da so dobili 3D obliko.
 
  • Na papir, ki je malce manjši (cca. 0,5 cm) od osnove za voščilnico sem najprej z nežno rjavo blazinico odtisnila štampiljko z motivom lesa in ga nato s cefralcem robov razcefrala po robovih, da sem dobila tak lep razcefran rob, ki da sami voščilnici globino in jo naredi veliko bolj zanimivo.
  bozicno-novoletna-voscilnica-mavelu-belo-omelo-les-lezece-podpis  
  • Potem pa mi je še nekaj malega manjkalo, zato sem dodala še banner z napisom, ki sem ga odtisnila s fantastično zlato Delicata blazinico. In ker so se zgornji deli vejic zaradi bannerja skrile, sem jih enostavno odrezala stran in prilepila čisto malo pod zgornji del bannerja, tako da še vedno izgleda, kot da bi bile del same šablonice.
  bozicno-novoletna-voscilnica-mavelu-belo-omelo-les-detajl-podpis  
  • Zelo enostavna voščilnica, ki je primerna tudi za masovno izdelavo voščilnic. Se ti dopade?
 
  • Želim ti en res super začetek tedna in saj veš, naj bo čim bolj ustvarjalen :) Pozdravček,
podpisbanner-za-izdelke

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj