Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Zimska voščilnica z odprtino
Hojla...

Za danes sem ti pripravila čudovito voščilnico, ki pa je malo drugačna kot običajno... Tale ima namreč odprtino na prvi strani voščilnice, tako da se vidi v notranjost....

Čeprav je voščilnica res vsestranska in primerna za vse, bo še posebej prav prišla tistemu, ki ni najbolj navdušen nad pisanjem besedil v notranjosti voščilnice, saj se le to odtisne kar vanj.Odprtina na prvi strani pa poskrbi, da se voščilo vidi tudi, ko je voščilnica zaprta.

Voščilnico sem naredila tako, da sem najprej naredila odprtino tako na osnovi voščilnice kot tudi na pravokotniku s šivi, nato pa sem pravokotnik s šivi okoli odprtine senčila z modro distress blaznico, pri tem pa sem spodnji del pustila bel in naj bi predstavljal zasneženo pokrajino.

Prav tako sem senčila tudi notranji del voščilnice, kjer pa sem za masko uporabila zaprto voščilnico, saj sem  ta del prekrila s senčenim pravokotnikom s šivi...Na spodnji del sem postavila hiško in smrekice, in sem tako izdelala zimsko gozdno idilo, na vrh sem prilepila pobarvane in izrezane zvezdice, na spodnji del pa sem odtisnila še napis želimo vam in vaši družini, ki se v bistvu nanaša na besedilo, ki je odtisnjeno v notranjosti voščilnice in kuka ven skozi odprtino.Upam, da ti je današnja voščilnica všeč in da tudi sama poskusiš izdelati kakšno podobno ali pa vsaj na podoben princip. In je seveda ne pozabi pokazati na razstavi vaših izdelkov za mesec november.

Pošiljam ti veliiiiiiiiiiiik objem in koš poljubčkov in te prav lepo pozdravljam!

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj