Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Zimsko počitniško ustvarjanje (ZPU) #1

Ojlaaaa.... Kot obljubljeno včeraj, se danes pričenja počitniško ustvarjanje, ki bo trajalo ta in naslednji teden. V tem času ti bom poskusila pokazati različne uporabe novih setov štampiljk in šablonic Mavelu in jih tudi pokombinirati med seboj in z ostalimi izdelki.

Za danes sem ti pripravila lušno voščilnico, ki je namenjena rojsnemu dnevu, ampak bi jo lahko komot uporabila tudi za materinski dan ali pa za dan žena, samo napis bi malo spremenila.

vse-najboljse-mami

Najprej sem mislila, da bom uporabila samo 2 seta štampiljk, pa sem si potem premislila in vključila še enega. Če si naredim skico, jo potem skoraj vedno še malo modificiram :) Čeprav je ustvarjanje po predhodni prelogi (skici) precej lažje in hitrejše kot kar tako na prazno, pa moram priznati moj "greh", da si jo naredim bolj malokrat... Se bom morala v tem še malo popraviti, ker potem imam ogromno idej v glavi in ker si jih ne zapišem na list papirja jih enostavno pozabim...

http://www.youtube.com/watch?v=lnMg_ERyOe8&feature=youtu.be

No pa dovolj klepetanja... Vabim te, da si kar ogledaš spodnji video in upam, da v njem najdeš kakšen koristen napotek za svoje ustvarjanje :)

Čisto na koncu pa te tako kot vedno čaka seznam vseh uporabljenih izdelkov in če te kakšen izdelek zanima bolj podrobno, samo klikni na sličico in te takoj povezalo na stran z izdelkom :)

Uživaj v ustvarjanju in en čudovit dan še naprej ti želim,

podpis

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj