Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Zimsko veselje v objemu snežink


Se tudi tebi pogosto dogaja, da je beli prostor na voščilnici čisto preveč pust in brez življenja? Nekaj trikov, kako ga zapolniti smo se naučili v prejšnjih objavah, danes pa ti predstavljam še enega, ki je star že vsaj toliko časa, kolikor jaz ustvarjam.

Ko sem začela svojo ustvarjalno pot, kakšnih 10 let nazaj, je bil ta pripomoček eden tistih, ki si jih pač moral imeti v svoji zbirki. In to ne samo enega, ampak toliko kolikor si jih je denarnica lahko privoščila. Danes pa se ga precej poredko sreča.Govorim o embosirnih srajčkah, ki pripomorejo k temu, da razbijejo monotonost voščilnice ob enem pa ohraniš belino. Jaz sem se danes odločila za srajčko, ki ima iskrice ali snežinke razporejene neenakomerno, saj je s tem voščilnica postala še zanimivejša, kot bi bila sicer.Ker se nisem želela odreči roza barvi, sem jo vkomponirala med snežinke, pri katerih pa sem uporabila tudi bel papir z bleščicami. Za še malce pravljičnosti, pa sem dodala še roza papir s pravljičnimi lučkami za pravokotnik z napisom.

Da pa ne bo vse skupaj samo roza, sem rob voščilnice oblekla v moder papir s črtami, katerega pa sem narobe odrezala in sem to ugotovila šele, ko sem bil že prilepljen na osnovo voščilnice. O čem govorim? V prejšnji objavi sem ti namreč rekla, da najraje ta papir obrnem tako imam po daljši stranici črte v vodoravnem položaju.No tokrat temu ni tako, ma se mi zdi, da je vse skupaj kljub temu zelo lepo izpadlo.

Ker pa sem želela, da napis v ospredju, sem ga s 3D peno še dvignila, za še malce več globine na sami voščilnici, s tem pa sem napis tudi povdarila.

Sedaj pa me čisto za konec še zanima, ali tudi ti kaj uporabljaš embosirne srajčke na svojih voščilnicah? Zaupaj mi spodaj v komentarju.

Veliiiiiiiiiiiiik objem in koš poljubčkov!

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj