Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Življenje je lepo
H
ojla...

Današnja voščilnica je ena tistih, ki jih lahko uporabiš za katerikoli letni čas v letu... Še več... Lahko jo uporabiš tudi za različne priložnosti.

Razlog za to so predvsem skrbni izbrani elementi voščilnice in napis, ki je res vsestranski in nas lepo opomni na to, da je življenje res lepo.

Še posebno, če v dar dobimo tako čudovito voščilnico.Glavni element voščilnice so trije živahni ptički (z Nacetom na čelu), ki voščilnici dajo razigran in navihan pridih.

Barvanje teh ptičkov je resnično enostavno... Še več... Uporabila sem samo dve distress blazinici. Nežno rjavo (Antique Linen) za trebušček in modro (Speckled egg) za ostalo. Pri tem sem za trup barvo precej razredčila z vodo, da sem dobila svetlejši odtenek, za krila pa sem uporabila kar 100% distress blazinic.Ker je oval osrednji element voščilnice in sem želela, da je bolj poudarjem, sem skupaj zlepila 3 ovale in tako dobila višino + globino :)

Oval sem prilepila na svetlo roza papir z nežnimi, tankimi črtami, ki pa sem ga ob robu obrezala s čipkasto robno rezalno šablonico.Za še večjo razigranost in razgibanost same voščilnice, pa sem se malce poigrala tudi s štampiljko kostanjevega lista, ki sem ga v paru odtisnila na obeh robovih voščilnice, tako da sem dobila ponavljajoč vzorec.

Če je tudi tebi voščilnica všeč, bom vesela tvojega komentarja spodaj.

Za danes se poslavljam in ti pošiljam veliiiiiiiiiiik objem in koš poljubčkov!

marija vidmar

Zelo sem vesela tvojih blogov, saj sem jih zelo pogrešala.
Ko si jih objavljala pred časom, sem se veliko naučila in
so mi res manjkali. Facebooka ne uporabljam in tako
te nisem mogla spremljati tam. Upam, da jih boš še
dolgo objavljala-jih komaj čakam.
lep dan
Marija

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj