Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Zlata snežinka kot slika na zidu


To da sem s temi snežinkami že obsedena ni nič novega. Nobena novost tudi ni, da obožujem roza barvo in da so jo moje letošnje božične voščilnice polne. Še več, totalno sem obsedena z novim kompletom papirjev Sladka mala princeska in čisto vsaka moja letošnja božična voščilnica ima vsaj en mičken košček papirja iz te kolekcije na sebi.

No če sem poštena, v večini primerov kar velik kos :) In seveda tudi tokrat ne bo nič drugače. Moja današnja voščilnica je v pastelnih tonih modre in roza, ki jo dopolnjujeta bela barva in papir z naravnimi vlakni. In pa seveda zlate snežinke, ki voščilnico naredijo glamurozno in seveda božično :)Želela sem bolj razgibano ozadje, ki pa je vseeno nežno in nevpadljivo, zato sem se odločila, da uporabim bel papir, ki pa sem ga izrezala s šablonico zida in na moder papir prilepila čisto vse izrezke. Tako pozitiv kot tudi negativ, da sem dobila nežno a vseeno razgibano ozadje.Ker mora biti že skoraj praznik, da jaz izdelam kvadratno voščilnico, mi je na moji v spodnjem delu ostal nepopisan prostor, katerega sem kaj hitro zapolnila z voščilom v slovenskem jeziku, ki sem ga prilepila na 3D banner, za katere pa sem prilepila še moder trak, da se lepo poveže z ozadjem voščilnice in pride ob enem malce bolj do izraza.

Takolele... To je moja današnja voščilnica, ki je zaradi izbire barv in bleščic tako sladka, kot dobrotice na božični mizi. Kaj pa ti? Si ljubiteljica bleščic, ali se jim raje izogneš? Zaupaj mi spodaj v komentarju.

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj