Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Zmagovalka izziva meseca aprila

  • Heeeej... Mesec april je naokoli in pričenja se nov mesec maj :) Najprej imam eno opravičilo in sicer bi tale objava morala iti ven že v četrtek, pa me je praznik očitno čisto "zmešal" in sem namesto gumba objavi kliknila na gumb shrani in tako je obvaja ostala med osnutki, namesto, da bi razglasila zmagovalca... Ampak na srečo, sem danes opazila mojo napako :)
 
  • Najprej hvala čisto vsaki posebej, ker ste se igrale z mano na letošnjem prvem izzivu... Vsi izdelki so naravnost čudoviti in prav uživala, ko sem si jih ogledovala :) Sedaj pa te sigurno zanima ali si tokrat ti imela srečo in te je računalnik izbral za dobitnico nagrade? Nagrado prejme izdelek, ki ga izdelala

ANA

  zmagovalec-izziv-april
  • Ana prosim oglasi se mi z naslovom na katerega ti pošljem nagradico :)
 
  • Med vsemi sodelujočimi pa bom vsak mesec tudi izbrala eno ustvarjalko, ki bo za en mesec postala del našega ustvarjalnega tima, ki je trenutno še v nastajanju, saj natečaj še teče (če te mika, se nam lahko pridružiš:)) Če sem čisto iskrena, se je bilo tokrat zelo težko odločiti samo za eno ustvarjalko, ker ste sodelovale z res čudovitimi izdelki... Ampak na koncu sem se vendarle morala odločiti in izbrala sem

MAJO

  • ki se nam bo v mesecu juniju pridružila v ustvarjalnem timu Mavelu.com. Maja prosim oglasi se mi na [email protected], da ti razložim podrobnosti.
 
  • To je za danes vse in vabljene h sodelovanju v novem izzivu v mesecu maju, ki pa se prične to sredo :) Do takrat pa te prav lepo pozdravljam in ti želim en čudovit preostanek podaljšanega vikenda :)
 
  • Pozdravček,
podpis    

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj