Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

ZPU #4/ VOT #8 ali voščilnica za najboljšo prijateljico :)

Ojla.... Današnja objava je zopet malo pozna... Ohhh ko pa nimam nobenega vpliva na tehniko... Ne samo da mi nekaj nagaja luč, ki jo uporabljam za snemanje, potem se je še računalnik odločil malo ponagajati... Očitno preverjajo koliko živčkov imam :)

Za danes sem pripravila voščilnico, na kateri pa sem šablonico tagca uporabila na malo drugačen način kot običajno :) In tudi danes sem si kar precej pomagala z distress blazinicami, ki meni velikokrat služijo namesto barvnega papirja, še posebno ko hočem točno določen odtenek barve :)

voscilnica-danes-praznuje-najboljsa-prijateljica

Tokratni video je sicer malo slabše kvalitete zaradi nedelujoče lučke, ampak sem vseeno storila max kar lahko, da bi bil čim boljši. Ampak vseeno mislim, da bo v njem veliko koristnih nasvetov, ki ti pridejo prav, zato te vabim h ogledu :)

http://www.youtube.com/watch?v=q_Mqq-5ldI4

Tako kot vedno, sem ti tudi danes čisto spodaj pripravila seznam vseh uporabljenih pripomočkov in če te kakšen še posebno zanima, samo klikni na slikico in te bo popeljalo na stran z izdelkom.

Do jutri pa se imej kar se da lepo in upam, da se tudi ti danes uživala v sončku tako kot midve za našo palčico :) Pozdravček,

podpis

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj