Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

ZPU #6 ali škatlica za pusta hrusta

Ojlaaaa... Počasi se bližamo koncu našega počitniškega ustvarjanja in vsak čas bo tu tudi pust :) Še prav dobro se spomnim, kako smo vsi trije komaj čakali pusti torek, ko bomo šli do hiše do hiše in nabirali sladkarije in dinarčke... Še slajše pa je seveda na konucu bilo, ko smo si vse dobljeno razdelili na tri pravične dele... Pri nas pa so priprave na pust začele že kakšne 14 dni prej, ko sta mami in stara mama pridno izbirali motive za kostume, pa potem kupovanje pravega blaga in šivanje samega kostuma... Ja vedno smo imeli doma narejene kostume (in to po meri :))... Seveda je bilo vse čisto enostavno, ker je bila stara mama šivilja (in za nameček še nora na pust :))

Sama rada dam otrokom kakšen sladek priboljšek pa tudi kakšen evrček se vedno najde za pridne maškare :) Za letos pa sem se odločila, da vse skupaj, še malo "začinim" in otročkom, ups, maškarcam pripravim lušne darilne škatlice v katerih se skrivajo sladkarije :) Seveda, pa lahko to škatlico uporabiš tudi za kakšen drug namen :)

skatlica-za-pusta-hrusta-podpis

Samo izdelovanje škatlice je zelo hitro, poleg tega, pa sem porabila še kar nekaj božično novoletnega papirja, ki v bistvu če ga uporabiš samega niti ne izgleda božično novoletni ampak čisto navadni potiskan papir za vsak dan :) Pa te kar vabim, da si ogledaš današnji video.

http://www.youtube.com/watch?v=eXu77aj_HuY

To je za danes vse. Upam, da ti je bil filmček všeč in da se tudi ti opogumiš in kaj pripraviš našim maškarcam :)

In seveda tudi danes te čisto na dnu objave čaka seznam vseh uporabljenih pripomočkov in če te kakšen še posebno zanima, samo klikni na slikico in te bo popeljalo na stran z izdelkom.

Želim ti en fantastičen večer in te do jutri prav prisrčno pozdravljam. Pozdravček,

podpis

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj