Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Zvezek ali dnevnik #1

naslov-na-blogu-za-rokersko-najstnico
  • Hej hej... V eni izmed prejšnjih objav sem ti obljubila, da ti bom pokazala, kakšno darilo sem pripravila za deklico, ki sem jo v svojih študentskih letih pazila. No sedaj ni več mala deklica, ampak že prava najstnica, ki pa obožuje rok. Tako da sem se poslužila te teme. Odločila sem se, da ji izdelam zvezek oz. bolj rečeno dnevnik.
  naslov-na-blogu-za-rokersko-najstnico-podpis  
  • Ko sem bila jaz v njenih letih, sem začela pisati dnevnik, ki sem ga dobila od strica iz Avstrije. Bil je pravi punčkast dnevnik in z veseljem sem ga zapolnila... Pisanje dnevnika me je potem spremljalo še naslednjih 10+ let, vse do diplome. Vmes sem malo preklopila na pisanje dnevnika na računalik, ker je manj bolela roka (moji zapisi so bili namreč zeloooo dolgi), ampak sem kmalu ugotovila, da je veliko bolj čarobno ga pisati na roko :) Še vedno jih imam spravljene nekje doma in prav veselje bi jih bilo malo pogledati in se nasmejati vsem najstniškim prigodam in (ne)uslišanim ljubeznim :)
  naslov-na-blogu-za-rokersko-notranjost-1-podpis  
  • Listi v dnevniku so 200 g, ker sem želela, da so malce bolj močni in da lahko na njih M. prilepi tudi kakšno fotografijo ali nalepko, ali kaj podobnega. Vmes, sem dodala še dve strani, ki sem jih okrasila po svoje, da ne bodo sami prazni listi in da bo videla, da ga lahko tudi polepi, ne samo popiše :)
  naslov-na-blogu-za-rokersko-notranjost-2-podpis  
  • Samo notranjost platnice in prvi list, pa sem tudi malce uredila po svoje, seveda v kar se da rokovskem stilu. Pri okrasitvi so mi zelo služile nalepke, ki so del kompleta BoBunny papirjev, ki sem jh uporabila za sam dnevnik. In ko sem imela vse skupaj pripravljeno, sem samo že zvezala liste in platnice skupaj z Bind-it-All napravo in dnevnik je bil gotov in upam, da je tudi novi lastnici všeč :)
  naslov-na-blogu-za-rokersko-notranjost-platnica-podpis  
  • Za danes je to iz moje strani všeč. Želim ti en res čudovit dan še naprej :) Pozdravček,
  podpisbanner-za-izdelke

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj