Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Zvezek ali dnevnik #2

naslov-na-blogu-dnevnik-za-deklico
  • Hej... Včeraj sem ti obljubila, da te danes čaka objava, ki je podobna včerajšnji voščilnici pa vseeno čisto drugačna... Hmmm le kaj sem imela v mislih :) Izdelala sem dnevnih oz. zvezek za 10 letnico in v platnico skrila tresočko :) Jo najdeš?
  dnevnik-zvezek-za-malo-deklico-podpis  
  • In kaj ima skupnega z včerajšnjo objavo? To da je sta obe tresočki... Kaj pa nima pa je verjetno veliko bolj jasno kajne? No pa šalo na stran... Sam dnevnik vsebuje bele liste, ki pa so gramatura 200g/m2, da bo lahko deklica vanj prilepila tudi kakšno sliko, kaj narisala, pa bodo strani še vedno na drugi strani lepe bele barve in pripravljene, da jih popiše oz. poriše :)
  dnevnik-zvezek-za-malo-deklico-blizje-tresocka-podpis  
  • Pri platnici pa sem si malce dala duška in vanjo skrila tresočko... Če dobro pogledaš, se skriva v tej zvezdici, kamor sem tudi skrila drobne zvezdice. In ko dnevnik potreseš se vse skupaj tako lepo premeša in zasveti :) Jaz zase vem, da sem vedno gledala, da je dnevnik zanimiv in če ni bil sem si dala duška in ga sama okrasila :) In mislim, da ravno tale drobna zvezdasta tresočka naredi sam dnevnik veliko bolj zanimiv, kot bi bil sicer.
  dnevnik-zvezek-za-malo-deklico-blizje-spodnji-del-podpis  
  • In še malo tehnične plati izdelave :) Za platnice sem vzela chipboard (oz. debelo lepenko), ki sem ga oblekla v potiskan papir in licno stran dnevnika tudi malce bolj okrasila. Enako sem okrasila tudi prvo stran samega dnevnika. Celotni dnevnik pa sem potem povezala skupaj s kovinsko spiralo in napravo Bind-it-all, brez katere si skoraj ne znam več predstavljati izdelovanja dnevnikov in albumčkov :)
 
  • Za sličico na prvi strani sem izbrala čudovito štampiljko, ki več kot primerna za takšno "priložnost". Jo odtisnila na akvarelni papir z Archival blazinico in pobarvala z Distress markerji, čopičem in vodo. Za pikico na i, pa sem deklici na čopke dodala še mašnjico :)
  dnevnik-zvezek-za-malo-deklico-blizje-deklica-podpis  
  • Kakšen se ti zdi moj dnevnik? Bom vesela tvojega komentarja. In seveda ne pozabi se oglasiti tudi jutri, saj pripravljam nekaj prav posebnega za Svetovni dan izdelovanja voščilnic :) Do takrat pa se imej kar se da lepo. Pozdravček,
  podpisbanner-za-izdelke

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj