Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Zvonka predstavlja #1

VOŠČILNICA POGLED SKOZI OKNO IN LONČEK

 
  • Pozdravljene,
 
  • danes sem z vami Zvonka, gostja ustvarjalnega tima v mesecu oktobru. Najdete me na dokaj novem blogu Ustvarjanje po moje.
  IMG_2546  
  • V paketku, ki sem ga dobila od Marine, so bili zeleni cekinčki, zelena blazinica in štampiljka Winter pines. Uf, kaj bom pa s tem naredila, sem se najprej vprašala. Glede na štampiljko mi je bilo jasno, da bo moja objava zimska. Porodila se je ideja ,zorela, dokler je nisem spravila na papir. Cekinčke sem tokrat uporabila prvič. O njih je bilo že kar nekaj napisanega, zato tega ne bom ponavljala.
  IMG_2537-001  
  • Izdelala sem dve voščilnici, ki sta si zelo podobni in enostavni za izdelavo in predstavljata zimski pogled skozi okno. Pri obeh sem za osnovo uporabila eko karton, prav tako tudi za izrez okna. Na bel papir sem z zeleno blazinico in štampiljko odtisnila smreke, ki sem jih pri prvi tudi zasnežila. Dodala sem še ptička, cekinčke in borduro snežink. Pri drugi sem okno izdelala v shaker varianti in cekinčke dodala kot okras. V bistvu sta voščilnici lahko za različne namene, rojstni dan ali bližajoče božično novoletne praznike.
  IMG_2537   IMG_2553 IMG_2553-001  
  • Da pa ne bo ostalo samo pri voščilnicah, sem izdelala še lonček, ki je zelo uporaben za shranjevanje barvic, markerjev ali drugega ustvarjalnega materiala. Lončku lahko obdelate še pokrov in takega lahko uporabite za darilo ali za shranjevanje.
  IMG_2564   IMG_2564-001  
  • Lep pozdrav vsem ustvarjalkam. Zvonka
  banner-za-izdelke

Komentiraj

* obvezna polja

« Nazaj