Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Distress blazinica - zelena (Rustic Wilderness)

Distress blazinica - zelena (Rustic Wilderness)

Distress blazinica v zeleni barvi.

Šifra: DIS72805 (N)

Ni na zalogi

7,97 €
Opis izdelka

  Podrobnosti

  Distress blazinice so ene izmed najbolj popularnih na tržišču. Hmmm kako tudi ne, ko pa so tako vsestransko uporabne :) Tako kot vse barvne blazinice so tudi Distress blazinice namenjene odtiskovanju štampiljk. Ampak tu se ne ustavi. Uporabiš jih lahko tudi za senčenje, barvanje, izdelavo ozadja in še veliko več. Če te zanima za kaj vse jih lahko uporabiš potem preveri serijo predstavitev in nasvetov o Distress blazinicah, ki sem ti jo pripravila. Klikni na spodnjo povezavo in preveri predstavitev.

  Klikni tule in preveri kako vse lahko uporabiš Distress blazinice.

  Distress blazinice so na vodni osnovi in so »dye« blazinice, kar pomeni, da so prosojne in da spodnja barva vpliva na barvo zgornje. So nestrupene in brezkislinske, poleg tega pa se tudi zelo lepo sperejo iz oblek, če se slučajno popackaš z njimi (ali pa naši otročki). Dobi se jih v več kot 50 različnih barvah, lahko pa jih med seboj tudi pomešaš in tako dobiš nove barvne odtenke.

  Distress blazinice so na vodni osnovi in tudi, ko se barva na papirju že posuši še vedno reagirajo z vodo, kar jih naredi res unikatne in ravno s to lastnostjo so povezane tudi številne tehnike uporabe Distress blazinic.

   

  Uporaba Distress blazinic

  Tu ti bom na hitro predstavila dve možnosti uporabe Distress blazinic, čeprav obstaja nešteto različnih tehnik njihove uporabe.

   

  Možnost #1: Z Distress blazinico namaži štampiljko in jo odtisni na željeno mesto. Po uporabi blazinico zapri in jo postavi nazaj na svoje mesto. Samo štampiljko pa očisti s pomočjo čistilnih robčkov ali pa kar speri pod tekočo vodo. Če pa slučajno kdaj pozabiš očistiti štampiljko pa kar brez skrbi, saj blazinica reagira z vodo tudi, ko je že suha in lahko zato štampiljko čisto enostavno očistiš. Bolj podrobno sem ti to tehniko razložila v prispevku od Distress blazinicah, ki ga najdeš s klikom na to povezavo.

  Možnost #2: Za tehniko senčenja pa poleg Distress blazinice potrebuješ še posebni aplikator s peno s katerim lahko senčiš. Z aplikatorjem poberi nekaj barve iz Distress blazinice (tako da z aplikatorjem potapkaš po blazinici) in s krožnimi gibi prenesi barvo na papir. Bolj točno sem ti to tehniko razložila v prispevku o Distress blazinicah, ki ga najdeš na tej povezavi.

   

  Nasvet #1

  Če se ti bo kdaj zgodilo, da boš Distress blazinico pozabila zapreti in se ti bo posušila, kar brez panike. Ni ti potrebno kupiti nove. Samo poškropi jo s posebno raztopino za osvežitev Distress blazinic in blazinica bo kot nova :)

  Nasvet #2

  Ko boš porabila barvilo, ki pride v Distress blazinici si lahko brez skrbi, da moraš kupiti novo blazinico. Ponovno jo lahko »napolniš« z Distress polnilom (reikerjem) v čisto enaki barvi in blazinico lahko veselo uporabljaš naprej.

  Nasvet #3

  Distress blazinice lahko shranjuješ kakor želiš. Lahko so obrnjene na glavo, na stran ali pa tako kot morajo biti, da je pokrovček zgoraj. Zaradi njihove oblike jih lahko shranjuješ tudi eno na drugo in na tak način prihraniš pri prostoru. Za boljšo preglednost, pa ob strani nalepi nalepke z imenom blazinice in po želji lahko to nalepko tudi pobarvaš, da je še bolj jasno za kakšno barvo gre :)

   

Dodatne informacije

  Dodatne informacije

  Proizvajalec Ranger
Mnenja o izdelku

  Napiši svoje mnenje o izdelku

  Hvaležna ti bom, če napišeš svoje mnenje o izdelku Distress blazinica - zelena (Rustic Wilderness)