Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

Dodatki za MISTI (creative corners)

Dodatki za MISTI (creative corners)

Če imaš doma MISTI (ali pa si ga ogleduješ), potem ti vsekakor priporočam nakup dodatkov za misti, ki ti bodo omogočili, da boš lahko MISTI uporabila v njegovi polnosti.

V kompletu dobiš 2 kotna nastavka, 2 trikotna nastavka in 1 L nastavek, ki ti bodo omogočili lažje odtiskovanje tako velikih kot tudi majhnih štampiljk.

Šifra: MISTI-dodatki

Ni na zalogi

19,97 €
Opis izdelka

  Podrobnosti

  Za uporabo teh dodatkov potrebuješ tudi napravo za odtiskovanje MISTI. Če si se z njim že spoznala, potem si gotovo že ugotovila, da je izredno uporaben, zna pa včasih pri velikih štampiljkah, ali pa če želiš, da štampiljka sega čez rob, malo ponagajati in si v tem primeru morala papir, na katerega si želela štampiljko odtisniti, začasno prilepiti na sredino mistija. Kar pa zna biti precej zamudno in nerodno.

  In ravno v teh primerih ti bodo še kako prav prišli dodatki za MISTI, še posebno kotna nastavka, ki ti omogočata, da lahko sedaj odtiskuješ tudi štampiljke, ki segajo čez rob voščilnice.

  Izbrani dodatek za MISTI samo postavi v MISTI (na mesto, ki ti najbolj pride prav) in tadam... Pripravljena si na novo ustvarjalno dogodivščino.

Dodatne informacije

  Dodatne informacije

  Proizvajalec Ne
Mnenja o izdelku

  Napiši svoje mnenje o izdelku

  Hvaležna ti bom, če napišeš svoje mnenje o izdelku Dodatki za MISTI (creative corners)