Prosim počakaj...

Izdelek

{{var product.name}}

je bil dodan v košarico.

Nadaljuj z nakupom ali Na blagajno
Nadaljuj z nakupom
My Cart
0
0,00 €

V nakupovalni košarici nimaš nobenega izdelka. :-(

 

Ideja ali bolje rečeno želja o čisto svoji trgovinici z ustvarjalnim materialom je tlela že odkar sem se malo pobližje spoznala s papičkanjem. V začetku leta, pa se je želja začela uresničevati in začela sem osnovati spletno trgovino Mavelu.com. Čez pol leta pa so moje sanje postale resničnost in odprla se je spletna trgovinica Mavelu.com s 500 izdelki. Trgovinica je počasi rasla in danes imamo že preko 4000 izdelkov in vsak teden dodamo nove, tako da pri nas ni nikoli dolgčas :)


Ob osnovanju trgovinice sem sama sebi obljubila, da bom skrbela, da bom sledila novostim in jih čim hitreje poskusila pripeljati v Slovenijo po čim ugodnejši ceni, tako da ti jih ne bi bilo treba več naročati iz tujine. Moja druga obljuba je bila, da gredo naročeni izdelki še isti dan na pot, oz. takoj naslednji delovni dan. Tako, da ti izdelkov ne bi bilo treba čakati več kot en delovni dan od naročila in da jih lahko uporabiš, ko je ideja še sveža. Kot ustvarjalka zelo dobro vem, kako pomemno je idejo takoj realizirati, ker drugače prehitro potone v pozabo :)


In seveda, kaj bi mi bila samo ideja in obljube? Nič! Če ne bi bilo tebe, ki nas podpiraš :) Tako da bi se ti na tem mestu najprej rada iz srca zahvalila, saj brez tebe in tvoje podpore ne bi nikoli postali to kar smo :)

***HVALA***


Če me že dobro poznaš, potem veš, da jaz zelo rada obdarujem oz. častim, ko le najdem priložnost :) In seveda ob taki lepi obletnici se spodobi, da ti častim dobrotice, ki pa na srečo ne redijo, tako da si jih lahko privoščiš tudi več na enkrat in večkrat :) 

 


dobrotica #1

VROČA AKCIJA

Znižala sem ti preko 1300 izdelkov in to kar do -70% :) Prepričana, sem da se ob tej lepi številki sigurno našel kakšen, ki ti bo prišel prav :) Te zanima s katerimi izdelki lahko sedaj ustvarjaš še ceneje? Preveri jih s klikom na spodnjo povezavo

Preveri vroče cene več kot 1300 izdelkov >> klikni tule

 

 

dobrotica #2

TOMBOLA

Če si že kdaj naročala pri nas, potem verjetno že veš, da ti pri vsakem nakupu podarimo še kakšno malenkost v znak naše hvaležnosti, da nam zaupaš in nas podpiraš. Tudi tokrat ne bomo pozabili priložiti posebnega darilca in da bo vse skupaj še bolj zanimivo, sem pripravila tombolo, kjer ima vsako naročilo svojo številko, pod katero se skriva posebno darilce tudi v vrednosti do 35 eur. Darilca pa so od kosov nakita, ki sem ga izdelala sama, do bonov za nakup v naši trgovinici, ustvarjalnih pripomočkov do ročno izdelanega mini albuma.

 

 

dobrotica #3

DARILO

Kot se za tako obletnico spodobi bomo rojstni dan praznovali naslednjih 14 dni (do 23.7.2014) in nato bom med vsemi nakupi, ki bodo opravljeni v tem času izžrebala dve dobitnici nagrade v vrednosti vsaj 100 eur. Mislim, da se tu pa že splača sodelovati kajne?

 

 

dobrotica #4

KOMPLETI IZDELKOV

V teh 14 dnevih ti bom pripravila tudi enkratne komplete za ustvarjanje, po res hudo nizki ceni. Vendar pozor, kompleti so na voljo samo do njihove razprodaje (kompletov ne izdelkov iz katerih so sestavljeni) oz do 23.7.2014 v zelo omejeni količini.

Preveri komplete izdelkov >> klikni tule


 

dobrotica #5

DNEVNE AKCIJE

Na naši FB strani bom vsak dan zjutraj objavila dnevno akcijo, ki bo trajala samo tisti dan do 23:59 in samo za izdelke na zalogi.

Obišči nas na Facebooku >> klikni tule

 

 

dobrotica #6

NATEČAJ ZA NAJ IZDELEK

Ker vedno rada pogledam ročno izdelane izdelke, bo potekal natečaj za naj ročno izdelan izdelek, kjer bo lahko vsak glasoval za naj izdelek in na koncu bo tisti izdelek, ki ima največ glasov prejel komplet ustvarjalnih pripomočkov. Kako sodelovati pa lahko preveriš na spodnji povezavi

Navodila za sodelovanje na natečaju za naj ročno izdelan izdelek >> klikni tule

 

 

dobrotica #7

DVA NA DAN

Ena ni nobena, poleg tega pa dvojka paše tudi k našima svečkama :) Tako bom naslednjih 14 dni na našem blogu vsak dan objavila dva izdelka izpod mojih rok z opisom, kako sem jih pripravila :)

Obišči naš blog z nasveti, idejami in inspiracijo >> klikni tule


 

dobrotica #8

PRESENEČENJE

K rojstnemu dnevu paše tudi presenečenje kajne? Enkrat v teh 14 dneh ti bom to presenečenje tudi predstavila, kdaj točno pa ne smem povedati kajne? Ker drugače ne bi bilo presenečenje, ti pa obljubim, da ti ga predstavim kaj kmalu :)

Pa je prišel čas za predstavitev presenečenja :) Te zanima kaj je? Nova serija video vodičev ali bolje rečeno video nasvetov z naslovom Male skrivnosti za lažje ustvarjanje, kjer ti bom ob ponedeljekih razkrivala tiste drobne skrivnosti, ki ti pa še kako pridejo prav pri papirčkanju :) To so te skrivnosti, ki ko jih izveš ne razumeš kako si lahko ustvarjala brez njih :) Hehe malo heca :)

Te zanima katera je prva skrivnost? >> Preveri jo tule


 

Na koncu pa imam še eno dobrotico zate, ki sicer ni neposredno del našega praznovanja, nas pa spremlja že od vsega začetka :) Dve leti nazaj sem pripravila BREZPLAČNO e-knjigo Vodič po svetu papirčkanja, kjer najdeš ogromno informacij za lažje ustvarjanje s papirjem, ki ti pridejo zelo prav, če si šele začetnica v papirčkanju, ali pa z njim ustvarjaš že kar nekaj časa. Prepričana pa sem, da ti bo prišla prav tudi, če se s papirčkanjem (še) ne ukvarjaš :) Ne pozabi, da te čisto nič ne stane, če si jo preneseš :)